Home Promotii Reduceri de peste 40% la electrocasnice de la CEL

Reduceri de peste 40% la electrocasnice de la CEL

Vrei sa intri pregatit in iarna? Fa-ti „plinul” cu aparate de la CEL

Reduceri importante, de peste 40% veti gasi la CEL in aceasta perioada, la toata gama de electronice si electrocasnice aflate in promotie.

O mare reducere oferita de CEL este discount-ul de 40% la electrocasnicele Gorenje. Un foarte important brand pe piata de gen, Gorenje isi respecta numele, motiv pentru care romanii isi scot inca palaria in fata renumitului producator. De Gorenje romanii stiu destul de putine lucruri, insa, multe dintre ele pastrate din vremuri demult apuse, cand, un casetofon Gorenje insemna pentru ei un lucru greu de atins. Cine avea un astfel de aparat se considera ca i-a pus Dumnezeu mana in cap. Pe acelasi principiu, televizoarele Gorenje erau foarte apreciate la noi inainte de 1989, cand cine avea un astfel de aparat inseamna ca este un om avut. Aceste exemple si multe altele au facut ca romanii sa aiba un fel de cult pentru electronicele si electrocasnicele marca Groenje, cult ce s-a pastrat in timp, mai ales ca si brandul si-a respectat firma, cum s-ar spune.

Acum romanii pot sa visesze cu ochii deschisi la produsele Gorenje, mai ales ca sunt la o promotie speciala la CEL; nu este de trecut cu vederea o reducere de cel putin 40%.

Lasand la o parte produsele Gorenje, in promotia CEL veti gasi si alte marci renumite: Philips, Samsung, Sony, Panasonic, Rohnson, Lenovo, HP, Asus, Dell, etc.

Haideti sa vedem si ce puteti sa cumparati prin aceasta oferta tentanta:

– aspirator Philips cu o putere de 1800W, la pretul de 299 lei, cu o reducere de 130 de lei;
– mixer vertical Philips cu o putere de 600w, la un pret de 489 lei, cu o reducere de 210 lei;
– laptop Lenovo, 500GB, 4GB RAM, la pretul de 1349 lei, cu o reducere de 250 lei;
– televizor LED Sony, la un pret de 1649 lei, cu o reducere de 350 lei;
– televizoe LED Philips, la un pret de 1479 lei, cu o reducere de 110 lei;
– aparat foto Mirrorless Nikon, la pretul de 1q499 lei, cu o reducere fabuloasa de 500 lei;
– masina de cusut Singer 3321, la un pret de 749 lei, cu un discount de 320 lei;

V-am dat doar cateva exemple dintre reducerile pe care le gasiti in aceasta perioada la CEL si de care trebuie sa profitati din plin.

Comments are closed.

Info GDRP | Termeni și condiții | Politica de confidențialitate | Politica cookies