Home Mobila in rate Mobila in magazin Mobila in rate din magazinele fabricii Lemet

Mobila in rate din magazinele fabricii Lemet

Vrei sa achizitionezi mobila in rate din magazinele fabricii de mobila Lemet? Acum ai variante!

Avand o gama impresionanta de produse si un numar la fel de impresionant de magazine in toata tara, brand-ul lemet, iti ofera si solutiile financiare optime pentru a-ti cumpara mobila dorita.

N-ai banii necesari pentru a-ti achizitiona canapeaua ori bucataria dorita? Lem’s iti ofera parteneri financiari, deci, un sistem prin care tu poti sa iei acasa mobila, ramanand sa platesti pret de cateva luni, adica in sistem de rate.

Ce avantaj iti ofera sistemul de achizite in rate de la Lem’s?

– poti pleca acasa cu mobila dorita, chiar daca nu ai toti banii;
– poti sa ai acces la o mobila mai scumpa si mai buna calitativ, pe care nu ti-ai fi permis-o in mod obisnuit;
– iti usurezi bugetul, programandu-ti cheluielile prevazute pentru mobila, pentru o perioada de timp;
– nu mai trebuie sa te imprumuturi la rude ori prieteni pentru a-ti lua mobila dorita, acum poti sa fi propriul stapan, plataindu-ti in rate achiztia, in mod elegant si mai ales discret.

Ce posibilitati de achizitie a mobilei in rate iti ofera Lem’s?

– in primul rand, ai oferta Card Avantaj; oferta pusa la dispozitie de Credit Europe Bank, prin intermediul Card Avantaj, iti da posibilitatea de cumperi mobila si accesorii in magazinele Lem’s, in 10 rate, fara dobanda. Poti, daca doresti, sa apelezi chiar si la un  numar extins de rate (24 de rate). iata si un exemplu: „Comision total: 18,72%. Exemplu de calcul pentru o valoare de achizite de 2.500 lei. Valoarea totala de rambursat 2.500 + 18,72% = 2.968 lei. Valoare rata lunara: 2.968/24 = 123,66 lei.

– o alta varianta este cea oferita de UniCredit Consumer Financing; aceasta societate financiara nebancara iti ofera 20 sau 30 de rate cu dobanda zero, cu aprobare rapida. Pentru un credit de 10.000 lei pentru 30 de luni, dobanda este 0, comision de analiza dosar este 300 lei, comision de administrare credit 30 lei, valoarea ratei lunare 373,3 lei, iar valoarea total platibila de 11.200 lei, DAE 9,4%. Acest produs de creditare in rate este oferit in magazinele de mobila Lem’s de catre UniCredit Consumer Financing IFN S.A.

– plateste cu cardul de cumparaturi de la Raiffeisen Bank in 10 rate, fara dobanda; aceasta este o alta posibilitate de achizite in rate a mobilei din magazinele Lem’s, prin programul Multishop, de rate fara dobanda, program atasat cardurilor de cumparaturi.

– in sfarsit, o ultima posibilitate de a-ti cmpara mobila dorita, chiar daca nu ai toti banii necesari, iti este oferita prin intermediul cardurilor de credit Banca Transilvania, prin intermediul programului Star BT. Astfel, cardurile de credit ce sunt incluse in programul Star BT: MasterCard, MasterCard Forte pentru Medici, Visa Gold, Visa Gold BT – Rotary si Visa Platinum. Pentru a beneficia de rate fara dobanda, este obligatoriu sa-ti rambursezi in fiecare luna suma pe care o ai de plata.

Acestea sunt variantele oferite de catre institutiile financiare ce colaboreaza cu magazinele Lem’s si prin care tu poti sa-ti cumperi mobila dorita, beneficiind de un sistem de rate accesibil. Pentru alte informatii, intrati pe platforma https://www.lemet.ro/finantare.html.

Comments are closed.

Info GDRP | Termeni și condiții | Politica de confidențialitate | Politica cookies