Home Mobila in rate Mobila online Gama completa de mobilier si accesorii in rate de la Tamos

Gama completa de mobilier si accesorii in rate de la Tamos

Tamos reprezinta o varianta online a unui targ de mobila ce inglobeaza o gama larga de produse de mobilier de calitate, accesorii si decoratiuni la preturi accesibile.

Tamos are o vechime deja pe piata romaneasca, de 12 ani, avand in portofoliu de activitate proiectarea, producerea, importul, exportul, distributia si comercializarea de mobila. Fiind marca CONART, Tamos isi axeaza potentialul in online, oferind clientilor posiilitatea de a-si alege, comanda si cumpara, chiar in rate, de acasa, din fotoliul personal. „La Tamos mobila de calitate a devenit accesibila. Ne concentram intreaga energie pentru a oferi clientilor nostri o colectie completa de mobilier, accesorii si decoratiuni la preturi accesibile.”

Cum poti achiztiona in rate mobila online de la Tamos?

Pentru a cumpara in rate de pe platforma online Tamos, vei avea de plata 6 rate cu dobanda 0. Aceasta oferta de mobila in rate este valabila prin programul „Rate fara dobanda prin CardAvantaj”, numai in magazinul Tamos din Bucuresti, Sos. Mosilor nr.2.

Programul „Rate fara dobanda prin CardAvantaj”:

• Mergi la magazinul TAMOS din Bucuresti, Sos. Morarilor nr. 2
• Platesti cu cardul tau de cumparaturi CardAvantaj si soliciti plata in maxim 6 rate;
• Urmaresti in raportul lunar de activitate datele referitoare la rata egala fara dobanda si la rambursare (suma minima de plata va contine doar 5% din rata lunara fara dobanda);
• Rambursezi rata lunara pana la data scadentei pentru a beneficia de dobanda 0%.

Dupa veti comanda mobila, veti fi contactat de un reprezentant Tamos pentru a confirma achizitia.

Pentru mai multe amanunte privind achiztia online de mobila, cu plata in rate de la Tamos, vizitati site-ul acestei firme https://www.tamos.ro/cum-cumpar.html#rate.

Info GDRP | Termeni și condiții | Politica de confidențialitate | Politica cookies