Home Diverse Fotoliu de masaj cu plata in rate

Fotoliu de masaj cu plata in rate

Poti achizitiona un fotoliu de masaj cu plata in rate, bucurandu-te astfel de clipe de relaxare acasa ori la birou.

Un fotoliu de masaj este o adevarat binecuvantare care poate fi de mare ajutor, in special persoanelor ce presteaza munca zilnica la birou cu petrecut mult timp pe scaun.

Noi ne-am gandit astazi sa vedem cum putem achizitona un astfel de produs in rate.

De ce in rate? Pentru ca un fotoliu de masaj este oricum, numai ieftin nu.

Chiar si cele mai ieftine incep de la cateva sute bune de lei in sus (de regula nu gasesti cu preturi sub 700 de lei).

Dar ca sa achizitionezi unul de calitate, trebuie sa te gandesti sa dai cateva mii de lei.

Merita sa cumperi un fotoliu de masaj la astfel de preturi? Merita! Si va spun si de ce. Sunt persoane care trecute de prima tinerete se plang mereu de amorteala inerenta timpului petrecut la birou. Un astfel de obiect, pe langa ca iti creaza o stare binemeritata de relaxare, te scoate pur si simplu din aceasta inertie resimtita de multi salariati din Romania.

In piata romaneasca se gasesc diverse tipuri de astfel de fotolii, unele chiar de lux, cu functii deosebit de inovatoare, cum sunt cele de scanare automata a corpului si de oferire a masajului punctiform.

Exista fotolii de masaj cu aer comprimat cu activitate separata pentru diversele zone ale corpului: zona sezutului, zona gambelor, zona picioarelor etc).

De asemenea, exista fotolii de masaj 3D, un adevarat varf de lance a acestei tehnologii.

Fotoliile de masaj 3D duce practic relaxarea la alt nivel.

Acesta iti ofera un measaj terapeutic personalizat in functie de stilul vostru de viata. Are programe complexe automate, fiind echipat cu tehnologie ce scaneaza corpul, oferindu-i astfel o experienta de masaj eficienta.

Am descoperit de curand fotolii super performante cu sase role de masaj, fapt ce iti ofera un masaj dinamic, care slabeste muschii si incurajeaza eliberarea rigiditatii ori nodurilor blocate din spate.

Plus de asta, unele au si rolele de masaj incalzite, cu efectul unor maini calde din masajul clasic. Un astfel de stimul este o adevarat terapie, in genul pietrelor jade.

Exista fotolii de masaj care au preluat din medicina traditionala japoneza tehnica de framantare, bataie, precum si cea de tapotament ori shiatsu. Cu astfel de functionalitati, vei primi un masaj confortabil si deosebit de rafinat.

Exista si sisteme de masaj cu perne de aer ce ofera un confort sporit.

In afara de acestea functii, unele fotolii au si capacitatea de a-ti masa picioarele, prin intermediul unor parti unice – un sistem de role ce produc frantarea si masarea din mai multe directii, la alegerea ta.

In afara de toate aceste functii de masaj, exista fotolii care au incorporat si un sistem audio de ultima generatie. Cu o astfel de tenologie ce reda muzica, putem sa scapam de oboseala si ne relaxam atat corpul cat si mintea.

O oferta descoperita de noi a fost cea de la Masatoo. Acest magazin online ce ofera si posibilitatea sa-ti cumperi fotoliul de masat in rate, cu 0% dobanda. Plus de asta, iti ofera si transport gratuit oriunde in Romania si garantie de pana la 5 ani. Echipa lor poate veni la tine acasa, pentru ca tu sa poti testa in liniste impreuna cu toata familia fotoliul de masaj.

Comments are closed.

Info GDRP | Termeni și condiții | Politica de confidențialitate | Politica cookies