Home Mobila in rate Mobila online Exista mobila la comanda ce poate fi cumparata in rate?

Exista mobila la comanda ce poate fi cumparata in rate?

Exista avantaje pentru mobila realizata la comanda, printre care si acela ca poate fi achizitionata in rate.

Am vazut mai multe magazine online care executa mobila la comanda si ofera in acelasi timp posibilitatea de a o cumpara in rate.

In primul rand, vreau sa va informez ca exista piese de mobilier pe care dooar daca il faci pe comanda, se pot potrivi locuintei tale, altfel, vei incropi ceva care va arata cu greu a intreg.

Bucataria, de exemplu, este un spatiu in care un mobilier de-a gata, cum se spune, se potriveste cu greu. Exista si spatii standard, e adevarat, dar cele mai multe locuinte au bucatarii originale ca dimensiune, pentru care este aproape imposibil sa gasesti mobila in magazin.

Pe langa spatiul dificil de potrivit, mai exista si preferintele voastre privitoare la mobila. Una dintre ele este de exemplu inaltimea mobile de bucatarie. Cu siguranta persoanele inalte (peste 1,90) nu pot accepta un blat la 75 cm inaltime pentru ca le-ar fi deosebit de greu sa lucreze pe el. Dupa cum si persoanelor de 1,50 m inaltime, li s-ar parea imposibil de lucrat pe unblat de 1 m inaltime.

Si aici intervine acordul intre tine si cel ce executa mobila. Mobila pe care o gasim in magazine poate fi uneori adaptata, dar de cele mai multe ori, nu.

Iti inchipui ca vei pune picioare mobilei de bucatarie, daca e prea scunda, pentru a ajunge la inaltimea dorita de tine. Dar, nu e chiar asa de simplu. La mobilierul de bucatarie, partea picioarelor este de regula acoperita cu o placa prin care sa nu patrunda apa si care sa-i dea un aspect estetic frumos in bucatarie. Daca-i vei inalta picioarele, acea acoperire v-a deveni inutila, iar tu te vei holba sub mobila nemultumit.

Mobila de-a gata ori mobila din magazin?

O casa poate fi mobila si cu mobila cumparata din magazin, daca nu esti foarte pretentios, si daca nu tii atat de mult la potriviri.

Sunt insa unele piese de mobilier care s-ar putea sa-ti fie imposibi de utilizat, daca nu stii ce sa urmaresti.

Ca sa ai o casa ingrijita, trebuie sa te asiguri ca fiecare elemente este la locul lui, asa cum trebuie. Nu poti sa ai o casa practica, atata timp cat unele elemente nu sunt potrivite ca functionalitate ori ca estetica.

Indiferent ca vorbim de apartamente, de case mai mari sau mai mici, mobila de bucatarie trebuie aleasa cu grija, pentru ca partile ei practice sunt extrem de utile intr-o familie.

Acelasi lucru este valabil si pentru mobila de baie, care de asemenea poate fi foarte dificil de potrivit. Si totusi, cu baia este un pic diferit de bucatarie, pentru ca in baie nevoile sunt mai multe, asa incat si elementele de mobilier pot fi diferite, caz in care exista o oarecare largheze in alegere (poti sa-ti cumperi un dulapior de medicamente din magazin, chiar daca ti-ai facut o mobila pe comanda, dupa cum poti sa-ti cumperi un dulap soldat si sa-l asortezi cu celelalte elemente de mobilier din camera).

Exista astazi mobila moderna cu care poti obtine niste designuri superbe. Conditia primordiala este sa stii ce vrei, ce se potriveste casei tale si tie (tie si familiei tale, fireste).

Poti sa iei in calcul nu doar spatiul, ci si calitatea mobilierului (poate alegi lemn de calitate, suprafete rezistente din MDF, blaturi din granit ori marmura etc).

In zilele noastre, mobila moderna este apreciata, uneori chiar supraapreciata, tinand cont ca nu toata lumea intelege cum e cu potrivirea. Unii, de exemplu, aduc elemente moderne de mobilier in locuinte al caror mobilier deja existent este de pe vremea lui Pazvante, caz in care se obtine un ghiveci greu de descris.

Asadar, daca doriti mobila pe comanda in rate, puteti sa alegeti unul din magazinele online specializate, care au de regula in oferta mai multe tipuri de finantari.

Iata si cateva dintre magazinele ce ofera mobila la comanda ce poate fi cumparata in rate: Staer, Tamos, eMonalisa, CasaRusu, Mobila Laguna, Mobila Aedion etc.

Comments are closed.

Info GDRP | Termeni și condiții | Politica de confidențialitate | Politica cookies