Home Promotii Gospodareste-te nemteste!

Gospodareste-te nemteste!

In toamna asta Bricomax iti aduce produse nemtesti de calitate la preturi incredibil de mici

Bricomax iti sare in ajutor, pentru ca tu sa te poti gospodarii asa cum trebuie in aceasta toamna. Gama de produse pe care ne-o pune la dispozitie, produse nemtesti de calitate, au niste preturi foarte avantajoase.

Printre cele mai importante oferte se regasesc:

– o gama larga de fierastraie electtrice, cu preturi medii de 400-500 lei;
– despicatoare de lemn, cu preturi pentru orice buzunare, incepand de la 1149 lei;
– suflant de gradina de la 579 lei la 2799 lei;
– tocatoare cu preturi foarte bune, de la 1199 lei;

Ce mai gasiti interesant la Bricomax? O gama intreaga de generatoare digitale, automatizate, de uz general, industriale, panouri de automatizare, stabilizatoare de tensiune, motoare, etc.

De asemenea din categoriile mari pe care Bricomax le ofera clinetilor, mentionam: scule electrice, unelte, produse de gradina, produse de curatenie, generatoare, pompe, produse de sudura, compresoare, utilaje, centrale, climatizare, incalzire, mobilier, gratare, sanitare, electrice si marine. Cu alte cuvinte, ai de unde alege!

Ce producatori importanti descoperim la Bricomax? Foarte multe, printr care: Bosch, Thakita, Lavor, DeWalt, Stihl, MTD, Gardena, Skil, PowerPlus, Hecht, Al-Ko, metabo, Husqvarna, Fini, etc.

De la Bricomax poti comanda online foarte simplu si rapid, marfa fiindu-ti trimita printr-un distribuitor intr-un timp foarte scurt.

Retineti, de asemenea, ca pe platforma online Bricomax, gasiti in permanenta promotii foarte interesante, din acest motiv, va sfatuim sa va abonati la newsletter-ul ps la dispozitie, pentru a fi la curent cu cele mai importante reduceri.

Comments are closed.

Info GDRP | Termeni și condiții | Politica de confidențialitate | Politica cookies