Home Promotii Cardul ING iti ofera pana la 24 de rate fara dobanda

Cardul ING iti ofera pana la 24 de rate fara dobanda

ING credit card este un instrument de plata ce vine cu o serie de beneficii in avantajul clientilor. Vezi cum poti sa-l folosesti.

Pentru ca se apropie cu campanie mare de vanzari cu reduceri fel de fel, va propunem astazi o solutie financiara la care puteti apela in cazul in care nu va dau banii afara din casa.

Nu va sugeram sa va imprumutati excesiv, ci sa folositi aceasta cale in cazul in care aveti nevoie de un obiect pe care va este greu sa-l cumparati dintr-un salariu.

Exista obiecte de care avem reala nevoie in viata, cum sunt produsele de uz caznic, cum sunt telefoanele, mai nou sunt la mare cautare tabletele si laptopurile de cand cu scoala online.

Multe persoane nu isi permit sa cumpere dintr-un salariu ori o pensie un astfel de produs, pentru ca nu s-ar mai ajunge cu banii pana la remuneratia viitoare.

Am remarcat ca cei de la ING au o oferta la cardul de credit care se ptoriveste manusa unor astfel de cumparaturi.

Fireste ca nu doar ei au produse avantajoase, dar noi ne-am oprit astazi la ei, in ideea de a va familiariza cu acest produs financiar.

Cardul de credit ING vine cu 3 rate cu 0% dobanda orunde in lume, daca efectuezi achizitii mai mari de 500 de lei.

Plus de asta, beneficiezi si de 24 de rate fara dobanda la o serie de parteneri (eMAG, Altex, ideall, Flanco, Arsis, PC Garage, Delimano, Carrefour, Cora, Kaufland,Noriel, Dormeo, Ottera, Geox, Ecco etc).

Poti sa platesti cu telefonul atunci cand utilizezi cardul de credit.

Daca vrei sa cumperi niste produse dintr-un magazin folosesti telefonul tau Android si pleci acasa cu produsele dorite.

Fie ca e vorba de electronice, electrocasnice, mobila, carti ori jucarii, poti sa scoti cardul din portofel in fata casei de marcat si , activand ING Pay Credit din Home’Ban platesti rapid.

Cardul de cumparaturi ING iti permite sa iti duci acasa produsele dorite si sa beneficiezii si de multe reduceri. Asa cum se exprima cei de la ING, acestia iti pun pile la magazinele de unde cumperi si tu beneficiezi de reduceri inseamnate la o gama variata de produse aflate in portofoliul partnerilor comerciali.

Costurile aferente actui card nu sunt mari deloc. La emitere vei plati doar 35 de lei pentru emitere si 35 de lei pentru administrare lunara.

Dobanda aferenta este de 25% pe an pentru sumele scadente si care nu au fost restituite in perioada de gratie.

Poti imprumuta sume intre 1000 si 35.000 de lei, in echivalentul a trei venituri lunare nete.

Cum folosesti ING Credit Card?

Poti sa folosesti acest card ca pe orice card obisnuit, inclusiv poti retrage cash de la bancomate.

Iata care sunt optiunile pe care le ai:

– poti sa cumperi oriunde in lume, la comercianti care accepta cardul Visa
– poti cumpara online efectuand plati pe internet
– poti plati facturi folosind serviciul Fast Pay
– poti retrage de la bancomat cash

Poti dispune de notificare gratuita prin SMS si poti primi lunar SMS cu informatii referitoare la sumele minime pe care le ai de plata.

Poti sa folosesti cinci carduri suplimentare pentru apropiatii tau.

Pentru accesare ai nevoie doar de cartea de identitate in cazul in care ai venituri inregistrate la ANAF. Daca nu, trebuie sa prezinti documente justificative.

Actele pe care trebuie sa le semnezi sunt urmatoarele: acordul de prelucrare a datelor, FEIS, contractul de credit, acordul de verificare ANAF, consultare si prelucrare Birou Credit.

Cardul de credit ING poate fi solicitat online, completand formularul pus la dispozitie cu datele tale. Trimiti apoi acele date si astepti sa fi contactat de un consultant ING.

Te deplasezi mai apoi la o agentie a bancii pentur a semna documentele amintite anterior.

Pasul urmator este sa ridici cardul.

Acest card credit ING vine si cu o perioada de gratie de maxim 45 de zile, daca ai efectuat cumparaturi in tara sau strainatate, in interiorul perioadei ramase pana la data scadenta inscrisa in extrasul de cont.

Conditii de accesare:

– varsta intre 18 ani si 64 ani barbati, respectiv 62 de ani femei
– venit de minim 1.000 de lei
– sa ai o vechime de minim 3 luni la ultimul angajator si de minim un an in total. Nu trebuie sa ai intreruperi mai mari de o luna in ultimul an.

Garantiile pretinse de banca pentru acest card sunt de natura mobiliara asupra conturilor tale bancare.

Comments are closed.

Info GDRP | Termeni și condiții | Politica de confidențialitate | Politica cookies