Home Telefoane in rate Telefoane mobile in rate obtinute rapide de la QuickMobile

Telefoane mobile in rate obtinute rapide de la QuickMobile

Quickmobile ofera telefoane in rate mai simplu decat te astepti.

Daca vrei sa cumperi telefoane in rate, fara comisioane, fara batai de cap, alege un mobil de la QuickMobile!

Ce este QuickMobile?

Este o societate ce comercializeaza telefoane mobile, dar si accesorii si cartere reincarcabile, cu vechime deja pe piata romaneasca.

Pe latura de activitate ce ofera servicii directe catre clientii finali, QuickMobile este o adevarata indrustrie, daca ne gandim la cele 14 magazine aflate in componenta, la 20 de showroom-uri, la un site online de vanzari (inclusiv vanzari in rate), la servicii in sistem door-to-door, la activitati specifice de import-export, la o retetea de distributie de peste 250 de clienti activi, la o platforma dedicata firmelor, etc.

QuickMobile este reprezentantul unor branduri celebre, precum: Celly, Ferrari, Muvit, Cellular Line, Hello Kitty, Krusell, Momo, Integral, etc.

Pe platforma online unde se vand si telefoane in rate (http://www.quickmobile.ro), gasiti peste 5.000 de produse in stoc, cu livrare in 24 de ore si posibilitatea de a returna produsul, daca nu va convine. Programul magazinului online este non-stop.

Haideti sa vedem in continuare cum se poate cumpara un telefon mobil in rate, de la QuickMobile.

Daca te-ai hotarat in sfarsit sa-ti cumperi un anumit tip de telefon (si retineti, aveti de unde alege), daca n-ai banii necesari sa-l cumperi pe loc, poti sa apelezi la cumpararea de telefoane in rate. La QuickMobile vei fi ajutat cu toate procedurile ce implica o astfel de cumparare in rate a unui telefon mobil.

Procedurile pentru achiztionarea in rate de telefoane mobile sunt foarte simple, tot ce trebuie sa faci este sa obtii un card de finantare de la unul din partenerii financiari: BRD, BT, Credite Europe Bank ori Garanti Bank.

Astfel, prin intermediul BRD Finance poti sa alegi telefonul dorit si sa-l achizti in rate; poti sa alegi sistemul de 3, 6 ori de 9 rate fara dobanda.

De la Star BT poti sa iei telefonul in rate, platind de asemenea 3, 6 ori 9 rate cu comision 0.

Cu Card Avantaj, de la Credit Europe Bank, iti poti cumpara telefoane de la QuickMobile in 6 rate avantajoase.

Bonus Card de la Garanti Bank iti ofera posibilitatea sa pleci acasa cu gadgetul dorit, cumparandu-l in sase rate, fara dobanda.

Fiecare dintre acesti parteneri merg pe politica proprie de creditare, motiv pentru care si documentele solicitate difera, de aceea trebuie sa iei legatura cu cel ce doresti sa-ti finanteze cumpararea in rate a unui telefon mobil si sa urmezi instructiunile solicitate.

Odata ce ai obtinut un card de credit, revii la Quick Mobile si-ti cumperi telefoanele in rate, fie din magazinele stradale, fie din magazinul online.

Evident, cand incepi procedurile pe site-ul online, de a cumpara un telefon, si alegi varianta de plata in rate, cu dobanda zero, trebuie sa specifici unul din partenerii financieri si sa specifici tipul de card pe care il detii si numarul ratelor in care iti vei plati achizitia.

In magazinele stradale trebuie sa prezinti cardul si sa urmezi pasii specificati de vanzator.

Info GDRP | Termeni și condiții | Politica de confidențialitate | Politica cookies