Home Diverse Ai auzit de bacania de la eMAG?

Ai auzit de bacania de la eMAG?

De curand cei de la eMAG au lansat o noua categorie de produse, si anume, cea de mancare si bautura.

De acum poti comanda online de mancare, pe langa multitudinea de produse preponderent tehnice si produse din categoria bacanie.

Asadar, oricand poti plasa pe platforma online a marelui retailer comanezi online de mancare si bautura si vor fi livrate promt la domiciliul tau.

Inceput ca un magazin cu specific de electronice si IT, in timp, cei de la eMAG au tot adaugat noi categorii de produse in site. Astazi putem achizitiona de la ei carti, jucarii, mancare pentru pisici si caini si alte articole din categoria petshop, mobila si alte produse din categoria homedesign, auto, produse de bricolaj, fashion etc.

Iata ca de curand au introdus o noua categorie de produse in portofoliu si anume – produsele de bacanie.

Poti primi astfel acasa tot ce doresti din categoria bacanie si bauturi alcoolice, comandand usor ce ai nevoie.

Cu siguranta impusul a venit si pe fondul statului acasa din cauza acestui virus care nu ne da pace. Compania a fost lansata cu surle si trambite, ba chiar si cu un voucher promotional de 20 de lei pentru cosurile de peste 100 de lei.

Fireste ca nu ne indoim ca cei de la eMAG vor pregati si alte surprize pentru clientii lor si alte coduri promotionale in timp, asa cum ne-au obisnuit.

Aceste produse de bacanie au si eticheta Genius, lucru care sugereaza ca sunt eligibile in cadrul programului eAG Genius.

articol-emag-bacanie

Poti asadar comanda de la eMAG regulat, pe baza de abonament astfel de produse.

Pentru aintelege mai bine cum stau lucrurile, iata ce poti comanda nou de la eMAG:

– alimentele de baza
– paste si sosuri
– conserve
– cereale, gem si miere
– dulciuri
– chipsuri, snacks-uri si fructe uscate
– produse din categoria celor dietetice si fara gluten

De asemenea, am amintit mai sus despre produsele alcoolice si nonalcoolice:

– cafea si ceai
– vin, sampanie si apa tonica
– whisky si bere
– rom, tequila si aperitive.

Iata ca ni se largeste aria de alegere printr-o asemenea actiune a celor de la eMAG. Si, este salutara aceasta deschidere a lor, tinand cont ca exista atata interes din partea cumparatorilor pentru astfel de produse.

Este bine sa ai mai multe optiuni atunci cand comanzi online, de aceea mi se pare oportun ca acum poti comanda online produse de bacanie nu doar din hypermarketuri ci si de pe alte platforme online.

Lucrul cel mai important este ca acesti retailer chiar stiu sa preia o comanda si sa o livreze in bune conditii, de aceea nu m-as teme sa umplu cosul la ei cu mancare si bautura.

Comments are closed.

Info GDRP | Termeni și condiții | Politica de confidențialitate | Politica cookies