Home Mobila in rate Mobila in magazin Mobila in rate de la Tamilia

Mobila in rate de la Tamilia

Centrul comercial Tamilia ne ofera mobilier la preturi avantajoase, cu posibilitatea de a cumpara in rate. Simplu, transparent, eficient si ieftin.

Tamilia este cel mai cunoscut magazin de mobila din Bucuresti, avand o gama foarte mare de piese de mobilier pentru toate gusturile si cu preturi pentru toate buzunarele.

Centrul Tamilia a luat nastere in 1998, functionand initial ca un importator de materiale de tapiterie pentru mobile, din Canada si Sua. Intre timp, centrul s-a dezvoltat, oferind cu precadere mobilier pentru clientii cu venituri mici si medii.

Cladirea in care functioneaza Centrul Tamilia are o suprafata destul de insemnata, de 12.000 mp, iar in cadrul centrului activeaza peste 40 de firme de mobila.

Gama pieselor de mobilier acopera toata aria de utilitati, de la mobila de dormitor, mobilier living, mobilier, bucatarie, baie, holuri, mobilier petru birouri, mobilier pentru baruri si restaurante, etc. De asemenea, pe langa mobila, la Tamilia mai gasiti si corpuri de iluminat, covoare, decoratiuni, etc.

Daca ne place mobila Tamilia Dormitoare, ori mobila bucatarie putem sa facem o plimbare prin marele showroom.

La ei gasiti in fapt toate categoriile de mobilier: pentru dormitor (pat, sifonier, noptiere, oglinzi), pentru living (canapele, fotolii, coltare, masute de cafea, masa de sufragerie, biblioteci, comode TV, rafturi), mobila pentru birou (masa, birou, birou colt, rafturi, canapele mici), bucutarie (complete si pe bucati, scaune bucatarie, dulap de vase, rafturi variate), pentru hol (dulap de pantofi, oglinzi) s.a.m.d.

articol-10-poza-1

 

 

 

 

 

articol-10-poza-2

 

 

 

 

 

articol-10-poza-3

 

 

 

 

 

articol-10-poza-4

 

 

 

 

 

articol-10-poza5

 

 

 

 

 

articol-10-poza-6

 

 

 

 

 

articol-10-poza-8

 

 

 

 

 

Marturisesc ca am vizitat de cateva ori Centrul Tamilia, iar o mare parte din mobila pe care o avem in casa este achizitionata de acolo. Pot sa va spun ca am gasit piese de mobilier deosebit, un bar de exemplu, foarte frumos lucrat pe care l-am achizitionat la pretul de 3700 lei, dar si un coltar achizitionat la pretul de 1500 lei. Acele achizitii au fost facute la nivelul lui 2008, intre timp am vizitat si in acest an Centrul Tamilia si am constatat ca preturile au crescut usor, insa, nesemnificativ, raportat la anul anterior vizitei mele acolo.

In cadrul Centrului Tamilia trebuie sa stiti ca veti gasi si oferte si promotii la diverse obiecte de mobilier, unele poate cu mici defecte, insa, nimic de nerezolvat, evident, fiecare isi face de acasa socotelile si stie ce poate sa cumpere si de ce are nevoie.

Sunt multe fabrici de mobila ce expun in Tamilia.

spre exemplu, fabrica de mobila Tandem, mobila produsa la Chisinau.

Tandem Chisinau este prezenta in Romania, in Bucuresti in centrul de mobila HOME & DESIGN Mall, in centrul de mobila Danielli Design, Centru de mobila Elite.

Venind acum la partea mai putin placuta a alegerii mobilei, adica la bani, la Centrul Tamilia veti gasi o serie de IFN ce activeaza cu reprezentanti. Aceste societati va pot ajuta sa va cumparati mobila in rate, chiar daca nu aveti banii necesari.

Societatea ce administreaza centrul de mobila, anume Tamilia Tex pare sa fi inteles ca este importanta prezenta colaboratorilor financiari in centru, pentru ca vremurile din Romania nu permit cetatenilor sa plece acasa cu mobila dorita, decat daca o cumpara in rate.

Pe acest principiu, asa cum spuneam, la Tamilia, veti gasi Garanti Credite de Consum, veti gasi Credius, TBI Credit, etc.

Adresa Centrului Tamilia este: Bd. Ghencea Nr. 79, sector 6, Bucuresti, iar numerele de telefon la care puteti suna: Tel.: 021 413 26 43; Fax: 021 413 29 93.

Programul Centrului Tamilia:

Luni – Vineri: 10 – 19h
Sambata: 09 – 16h
Duminica: 09 – 14h

In 2019, in Complexul Tamilia exista o zona verde, in care puteti sa beneficiati de un credit fara adeverinta de venit. Creditul se aproba in 60 de minute, doar pe baza buletinului de identitate si a unei cereri de creditare.

Credius, de exemplu, ofera credite de pana la 3.500 de lei, pe o perioada de 10, 20 sau 30 de luni. Pentru sume mai mari se solicita un fideiusor. De exemplu, pentru un credit de 1000 de lei, contractat pe o perioada de 10 luni, rata va fi de 130 de lei pe luna, la o dobanda anuala fixa de 19% si un comision de administrare de 3,6%.

Pentru alte informatii, puteti vizita platforma online http://www.tamilia.ro.

De asemenea, legat de acest Complex comercial din Ghencea, veti gasi la o simpla cautare pe internet, foarte multe firme de mobila ce activeaza in cadrul Centrului Tamilia, cum ar fi: Mobila Ghencea, Fabrica canapele Euromobila, Mobila Market, etc.

Oricum, daca aveti timp sa vizitati centrul de mobila din Ghencea, Tamilia, sa stiti ca puteti sa gasiti si piese de mobilier pentru gusturi mai selecte, este adevarat la alte preturi decat cele de serie.

Comments are closed.

Info GDRP | Termeni și condiții | Politica de confidențialitate | Politica cookies