Home Promotii Electronice si electrocasnice in rate

Electronice si electrocasnice in rate

Un magazin online cu preturi mici la electronice si electrocanice, Ideall, ofera posibilitatea cumparaturilor in rate

Daca vrei sa achizitionezi produse din categoriile electrocasnice mari, electrocasnice mici, electronice, IT&C, pro produse pentru casa si gradina, cei de la Ideall iti ofera posibilitatea de a le cumpara in rate.

In acest sens, pun la dispozitie o gama variata de sistem de achizitie in rate:

– rate online de la BRD Finance, cu dobanda 0. Poti beneficia de 12 rate cu dobanda 0, prin cardul allinclusive BRD Finance, de 60 de rate prin Credit Simplu ori prin Credit Super Util.
– rate online prin creditul EuroLine, prin care poti achizition in sistem de la ala 60 de rate. Poti obtine rate incepand de la 40 de lei lunar, cu dobanda fixa pe toate perioada de derulare a creditului si plati flexibile. Nu este nevoie de avans, nici de garantii suplimentare. trebuie sa ai un venit minim de 350 lei.

– sistemul StarCARD prin banca Transilvania, ce-ti permite sa cumperi cu 12 rate fara dobanda, atat la plata online a produselor achizitionate, dar si la POS, in puncte de lucru Ideall.ro.
– sistemul Cardul BUN de PLATA de la BCR – sistem prin care poti efectua cmparaturi si sa platesti in 12 rate fara dobanda. Poti cumpara online sau prin sisteme POS.
– cardul de cumparaturi de la Raiffeisen Bank, un card ce-ti ofera posibilitatea de a cumpara cu 12 rate fara dobanda. Cardul poate fi folosit atat pentru cumparaturile online, cat si pentru achizitiile POS, la punctele Ideall.ro.
– cardul Bonus Card de la Garanti Bank, iti ofera 6 rate fara dobanda si poate fi utilizat atat online cat si prin POS.
– cardul de credit Euroline American Express – card ce ofera 6 rate fara dobanda, ori intre 7 si 24 de rate cu dobanda de doar 1% pe luna. Poate fi utilizat la sediul Ideall.ro.

Ce poti achizitiona de la Ideall.ro?
– in categoria electrocasnice mari veti gasi aragazuri, cuptoare incorporabile, plite, hote, masini de spalat vase, pachete pentru bucutarie, aparate frigorifice, vitrine de vinuri, sertare termice, masini de spalat cu si fara uscator, uscatoare de rufe, masini de spalat semiautomate, aer conditionat, boilere, aparate de incalzit, ventilatoare, aparate de tratare aer.
– in categoria electrocasnice mici, veti gasi: produse pentru preparare alimente, aparate mici de gartit, aparate cafea si ceai, pregatire paine, ingrijire tesaturi, etc.
– in categoria electronice: televizoare si home cinema (televizoare, home cinema, DVD si Blue-ray, Soundbar), electronice auto (playere auto, boxe si suboofere auto, amplificatoare, navigatie GPS, camere auto).
– in categoria IT&C: telefoane si accesorii, laptopuri si tablete, computere si monitoare, periferice IT, imprimante si multifunctionale, retelistica si protectie, etc.
– in categoria casa si gradina: sanitare, articole bucatarie, scule electrice, unelte pentru gradina, etc.

Comments are closed.

Info GDRP | Termeni și condiții | Politica de confidențialitate | Politica cookies