Home Diverse Solutii in rate pentru casa ta confortabila

Solutii in rate pentru casa ta confortabila

Ai vrea sa cumperi in rate electrocasnice pentru casa ta? Noi iti prezentam cateva oferte avantaje, usor de accesat.

Multi retaileri ofera clientilor posibilitatea de a achizitiona electrocasnice in rate, atat online cat si din magazine ori showroom-uri.

Pentru ca viata noastra a luat o intursura destul de spectaculoasa odata cu tehnologia, aproape ca nu exista casa astazi care sa nu aiba cel putin un produs din aceasta categorie de interes.

Orice om are macar un aragaz in casa.

Fireste ca multi dintre noi detinem mult mai multe electrocasnice: frigider, combina frigorifica, cuptor, hota, cuptor cu microunde, masina de spalat, masina de spalat vase etc.

La acestea se adauga electrocasnicele mici de genul: prajitor de paine, storcator de fructe, aparat de facut sandwichuri, aparat de waffe, expresor, cafetiera, etc.

Unii dintre noi nici nu stiu exact cate electrocasnice au in casa, daca stam sa ne gandim.

Uite, eu de exemplu, am uitat complet de masina de paine, de vitrina frigorifica, de mixer, blender, tocator, masina de tocat carne etc. Si lista cu siguranta continua.

Ei bine, noi azi nu ne referim in mod deosebit la electrocasnicele mici, ci le avem in vedere pe cele mari.

Ce trebuie sa stim despre cumparaturile in rate

Electrocasnicele mari au de regula un pret mai ridicat si sunt mai gre accesibile din acest motiv.

Pentru ca multi romani d-abia se ajung cu banii de la un salariu la altul, le vine greu sa achizitioneze cu bani cash un astfel de aparat.

Exista si posibilitatea economisirii unei sume mici, lunar. Dar, stiti cum e, de la vorba pana la fapta e drum lung.

Multi dintre noi s-au obisnuit sa achizitioneze in rate de la magazin diverse produse.

Si este de inteles, atata timp cat exista necesitate si imposibilitate de cumparare directa cu banii jos.

Cumparaturile in rate nu sunt deloc ceva iesit din comun. Foarte multe magazine astfel de posibilitati de finantare.

Unele magazine au parteneriate cu institutii financiare prin care li se ofera clientilor posibilitatea de a cumpara produsele dorite si a le achita in transe lunare mai usor de sustinut financiar.

Ce magazine ofera electrocasnice cu plata in rate?

1. Emag ofera posibilitatea achizitionarii in rate la mai toate produsele din oferta. Partenerii financiari cu care lucreaza emag sunt: Card eMAG, Banca Transilvania (oferta prin Star Card), Card Avantaj de la Credit Europe Bank, TBI Pay de la TBI Credit – financiare 100% online cu dobanda de 18%, Idea Bank Smart shopping online, Garanti Bank cu al sau Bonus Card, BRD, Raiffeisen, Alpha Card de la Alpha Bank, Optimo Card, UniCredit cu al sau UniCreditCard.

2. Flanco iti ofera de asemenea electrocasnice in rate. Flanco vine cu o ofwerta bogata de carduri de credit: Oney, Raiffeisen, Avantaj, BCR, Garanti, Cetelem, Star BT, Alpha. Unele dintre acestea oferta posibilitatea de a cumpara in rate fara dobanda. Exista sisteme de 2, 3, 4, 5, 6, 8, 9. 12 rate.

3. Altex si Media Galaxy va ofera sistemul de achizitie in rate CREDEX.

4. Domo este un al magazin de unde poti cumpara in rate. Acest magazin accepta carduri emise sub siglele Visa (lasic si Electron) si Mastercard.

5. Practiceelectrocasnice un alt magazin online de la care puteti cumpara in rate. Posibilitatile de finantare oferite de acest magazin sunt: BT Direct, TBI Credit, BRD Finance.

6. Ideall – un magazin practic cu foarte multe produse in stoc, cu preturi deosebit de avantajoase. La ei puteti cumpara cu carduri de credit: Raiffeisen (pana la 12 rate fara dobanda), Alpha Bank (pana la 6 rate fara dobanda), BT (6 rate fara dobanda), BCR (pana la 12 rate fara dobanda), BRD Finance (pana la 6 rate fara dobanda), Garanti Bonus Card (pana la 6 rate fara dobanda), ING Credit Card (6 rate fara costuri), BT Direct (6 rate fara costuri).

Comments are closed.

Info GDRP | Termeni și condiții | Politica de confidențialitate | Politica cookies