Home Telefoane in rate Vrei un telefon online, in rate?

Vrei un telefon online, in rate?

Daca vreti sa-ti cumperi un telefon, insa vrei sa-l achiziti in rate, fara dobanda, atunci te va interesa oferta Arsis

Cei de la Arsis ofera posibilitatea clientilor de a-si cumpara telefoane in rate fara dobanda, prin intermediul CardAvantaj ori Star CARD Banca Transilvania.

Arsis este o companie ce ofera servicii de calitate, avand un parteneriat exclusiv cu cei de la Vodafone.

Arsis are o retea impresionanta de magazine pe teritoriul Romania, cumuland deja un numar de 160 de magazine.

Magazinul online Arsis ofera o gama larga de telefoane mobile si accesorii. Pe Arsis veti gasi branduri proprii, dar si branduri internationae de genul: Promate; Xqisit ; BMW, Guess, Ferrari, Momax, Melkco, Samsung si Odoyo, Jean Paul Gaultier, Kenzo, Big Ben, Christian Lacroix.

In Bucuresti, cei de la Arsis au o retea de 16 magazine, majoritatea localizate in mall-uri, hypermarketuri ori supermarketuri, dar si magazine individuale.

De la Arsis puteti sa cumparati si sa achitati prin mai multe variante:
– plata ramburs, atunci cand va ajunge produsul achizitionat acasa;
– plata online, utilizand cardul bancar;
– plata online in rate fara dobanda, prin intermeidul unuia dintre cele doua carduri amintite anterior: CardAvantaj si Star CARD Banca Transilvania;
– ordin de plata, transfer bancar ori internet banking.

Daca va intereseaza achizitionarea in rate a unui telefon mobil, puteti sa apelati la sistemul de plata in rate fara dobanda de la arsis.ro. Cumparand din magazinul online, puteti plati in rate fara dobanda, cu conditia sa fiti posesorii unuia dintre cardurile mentionate anterior.

Daca platesti cu cardul STAR de la Banca Transilvania, veti beneficia de 6 rate fara dobanda, indiferent de cumparaturile efectuate. Plus de asta, veti primi 0,3% din valoarea cumparaturilor in puncte star, daca alegi sa achiziti integral. Obtii de asemenea o perioada de gratie de 56 de zile, perioada valabila pentru orice tranzactie. In acest program de finantare de la Banca Transilvania, este vorba de programul Star Card, veti gasi mai multe variante de carduri: Star Forte, MasterCard Forte, MasterCard Forte pentru Medici, Star Gold, Visa Gold, Visa Gold BT-Rotary, Star Platinum, Visa Platinum, Visa Business Gold Credit Card si Visa Business Silver Credit Card.

Daca alegeti varianta CardAvantaj, la finalizarea comenzii veti fi directionati in platforma de plata PayU ori in platforma online a bancii Credit Europe Bank (banca care are in portofoliu acest card – CardAvantaj). Pur si simplu introduci datele cardului, si selectezi numarul de rate si platesti simplu, rapid, fara batai de cap.

Comments are closed.

Info GDRP | Termeni și condiții | Politica de confidențialitate | Politica cookies