Home Casa in rate Apartament in rate Vrei un apartament cu rate direct la dezvoltator?

Vrei un apartament cu rate direct la dezvoltator?

O oferta pentru anul 2019 – rate direct la dezvoltator, daca vrei sa-ti cumperi un apartament

Daca si tu vrei sa cumperi un apartamet cu rate direct la dezvoltator, fara sa ai de-a face cu bancile, poti apela la oferta 2019 a celor de la ARDC Residentials.

ARDC Residentials este o companie inregistrata in Marea Britanie cu asociati romani. Acestia au inceput constructia de locuinte in Bucuresti si in imprejurimi, mai exact a unor compelxuri rezidentiale confortabile.

Apartamentele construite in aceste complexuri rezidentiale pot fi cumparate la cheie de la dezvoltator cu plata in rate.

Cei de la ARDC Residentials incearca astfel sa vina in intimpinarea nevoilor clientilor care sunt in cautarea unei locuinte, dar care nu se califica pentru un credit la banci ori care nu doresc sa se imprumute la banci pentru a-si achizitiona o locuinta.

Constructiile realizate de ARDC Residentials in Bucuresti in in zonele limitrofe sunt constructii de calitate superioara, cu un raport calitate pret bun.

Printre proiectele dezvoltate de ARDC Residentials amintim: New Resident Ghencea, New Residence Village, New Residence Magurele.

Cei care nu se califica pentru un credit Prima Casa ori pentru un credit ipotecar de la banci, pot apela la solutia de a cumpara in rate direct de la dezvoltator.

Daca nu vrei sa fii indatorat bancii pentru 20-30 de ani, poti sa-ti cumperi apartamentul dorit in rate la dezvoltator.

Cei de la ARDC Residentials ofera ooportunitatea platii in rate la dezvoltator.

Ratele la dezvoltator sunt o alternativa la sistemul financiar bancar de achiztionare a unei case ori a unui apartament.

Acest tip de creditare are avantajele si dezavantajele sale.

Sunt multe persoane care nu se califica pentru un credit la banca, dintr-un motiv sau altul, si atunci apeleaza direct la dezvoltatori pentru acest sistem de plate in rate.

Dezvoltatorii, pe de alta parte, prefera acest sistem, pentru a vinde mai repede locuintele construite si pentru a nu ramane cu un numar mare de apartamente nevandute.

La dezvoltator avansul este mai mare decat la banci, el variind intre 20% si 50%. Avansul este ma mare decat la banci, deci nu oricine isi permite sa plateasca o suma asa de mare la inceput.

Dar acest avans mare are si avantajele lui, pentru ca diminueaza mult ratele ulterioare.

Exista variante si de achizitie a unei case fara avans. Depinde de optiunile fiecarui dezvoltator in parte.

Pentru ca perioada de creditare este mai mica decat la banci, ratele lunare sunt mai mari decat cele practicate de banci. O rata lunare poate ajunge si la 1000 de euro.

Ratele se achita in general in perioade de la 3 la 7 ani.

Printre avantajele ratelor la dezvoltator:
– nu trebuie sa justifici veniturile obtinute
– perioada mica de creditare, previzibilitate mai mare
– perioada maxima de creditare este de 10 ani
– poti negoicia ratele, avansul si perioada de creditare
– mai putina birocratie decat la banci
– bancile cer dobanzi mai mari
– dezvoltatorii percep rate fara dobanda
– ratele includ totusi costuri suplimentare
– nu ti se cere asigurare de viata ori pe imobil
– ai acces imediat la finantare
– daca ai gasit apartamentul dorit, la banca dureaza poate si luni de zile pana obtii finantare, la dezvoltatori procesul este mult mai rapid.
– la dezvoltator poti sa te muti in noua locuinta si in doua zile lucratoare
– rata la dezvoltator variaza intre 300 si 3.000 de euro, in functie de apartament si zona

Cumpararea unei case in rate la dezvoltator este mai riscanta decat un credit obtinut de la banci, Prima Casa ori ipotecar. Insa, la dezvoltator ai alte avantaje care s-ar putea sa te incante. Plus de asta, unii s-ar putea sa fie refuzati de banci, deci aceasta achiztie a unui apartament in rate la dezvoltator s-ar putea sa fie singura lor solutie de a-si cumpara o locuinta.

Pe cei de la ARDC Residentials ii gasiti la adresa Str. Drumul Cooperativei, nr 78-82, sector 5, Bucuresti, Telefon: 0756.209.999, 0743.150.150. Puteti sa le trimiteti si un email pe adresa info@new-residence.ro. Mai multe informatii gasiti pe platforma lor online – ardc-residentials.ro

Comments are closed.

Info GDRP | Termeni și condiții | Politica de confidențialitate | Politica cookies