Home Casa in rate Apartament in rate Vrei o casa? Mergi la targul imobiliar 2015

Vrei o casa? Mergi la targul imobiliar 2015

Targul imobiliar 2015 are loc la Sala Palatului din Bucuresti, intre 5 si 7 iunie

Daca te-ai hotarat ca e timpul sa ai casa ta, ar fi momentul oportun sa studiezi piata si sa gasesti cele mai bune oferte in domeniu. Pentru a afla care sunt aceste oferte, ar fi mai bine sa intrebi pe la profesionisti. Asadar, intre 5 si 7 iunie, la Sala Palatului, are loc Targul imobiliar Project EXPO, unde cu siguranta vei afla despre cele mai bune discount-uri imobiliare.

Pentru ca, achizitia unei case, ramane mereu o provocare, Targul Imobiliar din 2015 poate fi solutia la intreabarile tale. Project Expo este un Targ Imobilia 2015, ce a ajuns un important punct de reper pentru evolutia acestei piete din Rmania. De la an la an a atras tot mai multi vizitatori, dar si expozant, iar evenimentul in sine a fost un succes anii precedenti. De la editia din acest an, organizatorii se asteapta la depasirea propriilor recorduri de audienta si la rezultate uimitoare.

Editia de vara a acestui Targ imobiliar 2015 – Project Expo, va avea loc, cum am spus anterior, la Sala Palatului, intre 5 si 7 iunie si organizatorii se asteapta la o prezenta importanta.

Ofertele imobiliare sunt viariate, spre exemplu, exista oferte din toate cartierele Bucurestiunului, dar si din localitatile limitrofe, din zonele turistice si nu numai.

Conform editiilor anterioare, s-au realizat vanzari inca din perioada desfasurarii targului. Mediatizarea este una deosebita, prin televiziune, presa online si scrisa, etc. In acest fel, se realizeaza o vizibilitate maxima de promovare indoor si outdoor.

Un important punct in cadrul acestui Targ imobiliar il ocupa Dezvoltatorii imobiliari, proportia ocupata de acestia in anii precedenti a fost in jur de 45%. De asemenea, agentiile imobiliare sunt si ele participante cu un procent foarte bune, de 25%, iar pe locul trei se claseaza constructorii, cu un procent satisfacator de 10%.

Va mai spunem ca intrarea la Targul imobiliar 2015 este iar pentru participarea expozantilor, pretul este de 175 euro/mp.

Asadar, nu mai stati pe ganduri, si puneti-va planurule in aplicare. Sunt convins ca veti gasi cele mai tari reduceri la editia din acest an a Targului imobiliar 2015.

Comments are closed.

Info GDRP | Termeni și condiții | Politica de confidențialitate | Politica cookies