Home Mobila in rate Mobila online Vrei mobila? Alege sa platesti in rate la Vreaumobila!

Vrei mobila? Alege sa platesti in rate la Vreaumobila!

Vreaumobila este un magazin ce comercializeaza mobila online, cu o experienta semnificativa in domeniu.

De principiu, vreaumobila.ro vinde mobila dar si alte produse precum canapele, saltele si fotolii, scaune si mese, etc. Vanzarea produselor de mobilier si a celor auxiliare se face atat prin intermediul magazinului online, dar si in showroomul din Str. Gladitei nr.42.

Apropiindu-se de clienti prin intermediul celui mai popular mediu la ora actuala, anume, cel online, vreaumobila vine in intampinarea acestora oferindu-le posibilitatea achiztionarii in rate a mobilei comercializate, precum si a celorlalte produse aflate in portofoliul firmei.

In privinta vanzarilor de mobila in rate, vreaumobila ofera clientilor prin intermediul a doua parteneriate, unul cu Bonus card, celalalt cu Card Avantaj, posibilitatea ca oamenii sa-si aleaga produsele dorite si, chiar daca nu au banii necesari, sa poata sa le comande si sa le plateasca ulterior, in rate convenabile raportate la veniturile lor.

Astfel, Bonus Card, iti ofera posibilitatea de a achiztiona mobila in rate; clientii pot alege orice produs din magazinul online vreaumobila, iar plata o poate face prin intermediul Bonus Card. Plata in rate prin Bonus Card, card emis de Garanti Bank iti da sansa sa achiti produsele cumparate in 6 rate lunare, fara dobanda sau 36 de rate lunare, cu o dobanda foarte convenabila.

Avantajele derivate din plata in rate a mobilei dorite:

– nu platesti comisioane la tranzactie;
– poti plati totul odata sau in 6 rate rate fara dobanda;
– plata prin Bonus Card se face in cadrul showroom-ului vreaumobila;

Pentru a obtine acest card trebuie sa completezi o cerere si s-o depui impreuna cu o copie dupa buletin si documente de venit, in speta, adeverinta de venit si fisa fiscala, la orice agentie GarantiBank.

O alta variante de plata in rate a mobilei comandate prin magazinul online vreaumobila este plata prin Card Avantaj.

Si in aceasta varianta ai, fie alternativa de a plati in 6 rate lunare egale, fara dobanda, ori 36 de rate lunare cu o dobanda convenabila.

Exemplu de plata prin Card Avantaj

Suma produsului: 600 RON
Rata lunara: 600 RON / 6 Rate = 100 RON

Daca nu se poate achita rata lunara integrala, exista posibilitatea platii unei sume minime obligatorie de 5%, pentru restul sumei ramase din rata se va percepe o dobanda aferenta sumei creditate de 2.33% pe luna.

pentru mai multe informatii privind achizitia de mobila in rate din magazinul online vreaumobila, puteti accesa platforma acestuia http://www.vreaumobila.ro.

Comments are closed.

Info GDRP | Termeni și condiții | Politica de confidențialitate | Politica cookies