Home Promotii Vrei mai multe promotii la un loc?

Vrei mai multe promotii la un loc?

Daca te-ai saturat sa tot umblii dupa reduceri, acum le ai pe toate la un loc la Domo

In aceasta perioada la Domo sunt in desfasurare o serie de promotii tentante, numai bune pentru a-ti imbunatatii confortul caminului.

Va spunem de la inceput ca exista la Domo nu mai putin de 9 promotii active, la care se adauga si tradionala „oferta saptamanii”.

Pentru ca ofertele sunt cu adevarat importante, reducerile sunt cu adevarat semnificative, este bine sa profitati din plin de ele. Asa ca, haideti sa le trecem in revista, pentru a avea informatiile proaspete de care aveti nevoie.

1. oferta saptamanii de la Domo – ai pana la 30% reducere la aparatele de incalzire: aeroterme, radiatoare, panouri radiante, convertoare, radiatoare cu halogen, convertoare electrice ori pe gaz, etc.

2. reducere de pana la 400 de lei la masinile de spalat Arctic si Beko;

3. reducere de pana la 40% la produsele Philips aflate in oferta: aspiratoare, fiare de calcat, aparat de curatat cu aburi, fierbatoare, espressoare, aparate de preparat paine, multicookere, mixere verticale, roboti de bucatarie, sandwichmakere, ondulatoare de par, placi de indreptat parul, uscatoare de pa, aparate de coafat, etc.

4. super oferta la televizoarele Sony, reduceri substantiale, la care se adauga si posibilitatea de a le cumpara in 12 rate cu dobanda 0;

5. 500 de lei reducere la aparatele frigorifice Samsung;

6. 400 de lei reducere la masinile de spalat cu incarcare frontala Whirlpool.

7. Domoferta la televizoare si Home Cinema, la care pe langa reducerile foarte mari, aveti si posibilitatea de a le cumpara in 12 rate cu dobanda 0.

8. Musthave-ul Domo: Apple iPAd-uri la preturi foarte atractive, la care se adauga de asemenea, posibilitatea de a le cumpara in rate – 12 la numar, cu dobanda 0.

9. ultima promotie, insa, cea mai importanta dintre ele este livrarea gratuita la domiciliu, daca folosesti un cod voucher pe care-l gasiti pe platforma online domo.ro.

In fine, va reamintim ca de la Domo puteti sa cumparati in rate, prin intermediul partenerilor financiari, variantele fiind generoase: Garanti bonus card, Card Avantaj, Raiffeisen Bank, BCR, BRD Finance, ERB Retail Services, ori cardul Domo-Cetelem.

Am lasat la urma Mega Oferta de la Domo: cauta eticheta portocalie in magazine si ai pana la 50% reducere la toate produsele, in perioada 2 – 27 februarie 2015.

Comments are closed.

Info GDRP | Termeni și condiții | Politica de confidențialitate | Politica cookies