Home Promotii Vreau sa-mi iau un laptop in rate. Se poate online?

Vreau sa-mi iau un laptop in rate. Se poate online?

N-am bani sa-mi cumpar un laptop din magazin si sa platesc toata suma de-o data. As vrea sa-l cumpar in rate online.

Vreau sa-mi iau un laptop in rate cu buletinul daca se poate, fara deplasari, fara banci, fara credite. Cum procedez, la cine apelez?

Unde ma sfatuiti sa caut un laptop in rate? Ma intereseaza un produs de calitate, cu caracteristici superioare pentru ca imi desfasor munca zilnica pe el.

Primul foarte multe mesaje de la voi, unele dintre ele avand ca subiect achitia unor produse in rate. Frecvent primim intrebari despre achizitia de laptopuri si telefoane – smartphone.

Ca sa iei un laptop in rate nu este dificil, daca ai o bonitate actuala buna si un grad de indatorare mic. Exista inca magazine online care ofera posibilitatea achiztiei produselor din portofoliul lor in rate (numarul acestora variaza).

Cum cumperi un laptop in rate atunci cand nu doresti sa prezinti o dovada de venit, vrei sa achiztionezi doar cu buletinul? Exista solutii si pentru astfel de doleanta, cu conditia ca solicitantii sa aiba venituri. In fapt, mai toate institutiile financiare merg pe inspectarea veniturilor la ANAF, deci nu le mai intereseaza adeverinta de venit ori alte acte doveditoare ale veniturilor. Asadar, putem spune ca nu este utopic sa spui ca vrei sa iei un laptop in rate doar cu buletinul.

E dificil sa strangi sume mari de bani. Mai ales daca e vorba de o suma mare, asa cum este cazul celui ce ne-a cerut ajutorul. Cand vrei un laptop performant, trebuie sa platesti si un pret pe masura. Sunt persoane care nu reusesc sa econmiseasca astfel de sume si atunci singura posibilitate este sa apeleze la o forma de creditare, fie oferita de magazin, fie oferita de institutii financiare.

Acum sa va spun ceva, oamenii sunt cumva si nostalgici dupa cumparaturile cu buletinul din anii premergatori crizei din 2008 – 2009. In acele vremuri oamenii se obisnuisera sa mearga la magazin cu buletinul si sa plece cu frigiderul, televizorul si masina de spalat.

Unele dintre magazinele care ofera posibilitatea achiztiiei unui laptop in rate sunt: eMAG, Altex, PCGarage, evoMAG, DOMO, Flanco, Telekom, MediaGalaxy, PCM@dd, Carrfour, Germanos, Orange, etc.

Fiecare dintre aceste magazine au mai multe oferte financiare, unele proprii, altele in parteneriat cu institutii financiare.

Toate magazinele enumerate de noi permit achiztionarea online a produselor din portofoliu.

Cum procedezi pentru a cumpara online un laptop in rate?

Orice magazin ati alege, procedura este similara.

In primul rand trebuie sa iti deschizi un cont pe platforma online aleasa.

Apoi, selectezi produsele dorite si le pui in cos. La metoda de plata alegi sistemul de plata in rate.

Vezi ca vei gasi cu siguranta mai multe optiuni pentru achizitia in rate.

Fiecare sistem produs este descris pe respectiva platforma, asadar, informati-va inainte de alege. Vezi care ti se potriveste si pentru care esti eligibil.

Odata ce ai ales un sistem de rate, iti vor fi date formulare online pe care sa le completezi.

Spre exemplu, cei de la Altex ofera sistemul lor propriu de financiare in rate – celebrul CREDEX. prin Credex, puteti cumpara de la Altex in 24 rate cu dobanda 0%.

Ofertele de laptopuri sunt si ele diversificate in magazine.

Clasele mari de laptop-uri sunt: laptop-uri 2 in 1, laptop-uri traditionale, ultraportabil, business, gaming.

Optiunile pentru procesor sunt: Intel, AMD, etc.

Preturile laptop-uri variaza foarte multe in functie de caracteristici. Sunt si produse foarte scumpe, superperfoamente din segmentele gaming si business ce pot ajunge si la 25.000 lei.

Comments are closed.

Info GDRP | Termeni și condiții | Politica de confidențialitate | Politica cookies