Home Mobila in rate Mobila in magazin Vanzari de mobila in rate de la Mobexpert

Vanzari de mobila in rate de la Mobexpert

De la Mobexpert poti achizitia mobila in rate, fara dobanda, datorita lipsei intermedierii unor institutii financiare.

In conditiile economice actuale, cand si piata de mobila din Romania a evoluat aproape peste noapte, odata cu inmultirea sediilor de firme si a numeroaselor companii ivite rapid, Mobexpert este unul din principalii jucatori din piata vanzarilor de mobila, ce a reusit in timp sa-si pastreze o imagine buna, imagine datorata pastrarii calitatii si increderii pe care consumatorul o mare. Mobexpert este unul din liderii din Romania in privinta comercializarii mobilierului de birou, insa, nici mobilierul de casa nu s-a lasat mai prejos, cifrele de afaceri ale companiei stand dovada acestor realizari.

La Mobexpert ai posibilitatea de a achizitiona mobila in 12 rate, iar avantajul este ca nu trebuie sa platesti dobanda la aceasta forma de creditare pentru a-ti cumpara mobila dorita.

Daca va intrebati cum este posibil sa cumparati mobila in rate, cu dobanda 0, va spunem ca aceasta se datoreaza faptului ca Mobexpert este primul vanzator de mobila ce a preluat rolul institutiei financiare (bancare sau nebancare), in acest fel, nu mai trebuie sa negoicieze cu banca sistemul de rate, renuntand in acest fel la intermedieri, sistemul de rate devine mult mai profitabil pentru clintii ce nu-si pot achizitiona mobila achitand pretul integral pe loc, si doreste a beneficia de un sistem avantajos de achitare a produselor de mobilier achizitionate, apeland la un sistem de creditare. In cazul Mobexpert, sistemul de creditare a fost preluat integral de magazin, fara a se mai utiliza vreo institutie financiara.

Astfel, sistemul de achitare in rate Mobexpert se reduce doar la programele prezente in magazine, fara sa implice si reducerile existente la acel moment in ofertele prezente. Cu alte cuvinte, achizitia in rate (chiar daca este vorba de carduri cu plata in rate) nu cumuleaza cu promotiile.

Cum cumperi in rate la Mobexpert?

Daca faci o achizitie de 10.000 lei, costurile totale ale creditului vor fi 0. Ce inseamna asta? Inseamna ca platesti 12 rate lunare, fara costuri suplimentare, adica fara dobanda ori alte comisioane.

Daca achizitia ta este de 3.000 lei, vei avea 5% costuri credit. Acest fapt inseamna ca la 12 rate lunare, vei avea un cost suplimentar de 5% cost suplimentar. Ce inseamna acest cost al creditului? Inseamna ca vei cumpara mobila in rate, iar dobanda lunara este de 5%, spre deosebire de banci ori de alte institutii financiare, unde dobanda creditelor de consum pleaca de la un nimic de 14-15% (nu mai vorbim de dobanda creditelor nebancare).

Pentru mai multe detalii privind achizitia de mobila in rate de la Mobexpert, accesati portalul http://www.mobexpert.ro/info/vanzare-in-rate-2.

Comments are closed.

Info GDRP | Termeni și condiții | Politica de confidențialitate | Politica cookies