Home Centrala termica in rate Centrala termica pe gaz Vaillant va ofera centrale termice pe gaz turbo TEC pro

Vaillant va ofera centrale termice pe gaz turbo TEC pro

Abordand o tehnologie complexa, Vaillant garanteaza solutii flexibile pentru centralele termice pe gaz.

Folosind o tehnologie de ultima generattie in produsele sale, Vaillant va pune la dispozitie o gama larga de sisteme de incalzire si preparare a apei calde menajere.

Gama atmoTec si turbo TEC pro reprezinta o gama de centrale termice inovative, propunand o alternatica tehnologica inovativa in domeniul sistemelor de incalzire.

Aceste noi modele de centrale termice pe gaz se potriveste oricarei instalatii de incalzire, mai veche sau mai noua, indiferent de cerinte speciale.

Rezultatul achizitionarii unei central termice pe gaz va fi o instalatie termica perfecta si un confort al locuintei tale net superior.

Vaillant va ofera, dupa cum spunea, centrale termice conventionale, de tipul Gama Pro, Gama Plus si Gama AwuaPlus, de asemenea, va ofera centrale termice in condensare si centrale termice de pardoseala.

Tot de la Vaillant puteti cumpara instante de apa calda menajera, boilere, sisteme solare, convector electric, automatizari.

Cu o experienta impresionanta, de peste 133 de ani in domeniul produselor de incalzire, Vaillant va ofera o experienta unica si va garanteaza obtinerea confortului optim pentru locuinta dumneavoastra.

De asemenea, o intreaga retea de magazine va stau la dispozitie cu produsele Vaillant. Gasiti mai multe detalii pe site-ul: http://www.vaillant.com.ro/Produse-si-servicii/Produse/Centrale-termice-conventionale/Sub-group1/produkt_vaillant/atmo_turboTEC_pro_VUW.html.

Comments are closed.

Info GDRP | Termeni și condiții | Politica de confidențialitate | Politica cookies