Home Centrala termica in rate Centrala termica pe gaz Uite centrala, nu e centrala!

Uite centrala, nu e centrala!

Dezabteri aprinse pe randament, costuri, caldura, elementi, centrale termice pe gaz, calorifere, vecini, lupte, stiri soc…

Ei bine, de cateva zile a explodat un adevarat scandal al repartitoarelor, al altor nimicuri legate de modul in care se calculeaza banutii pe care-i plateste la intretinere romanul, in dreptul rubricii de apa calda si caldura.

Ei bine, va spun din start ca toate aceste stiri soc sunt create artificial pentru a umbri greata ce-i va cuprinde pe utilizatorii serviciilor RADET, din momentul in care Guvernul va opri subventiile la energia termica, stabilita pentru acest an, impreuna cu FMI-ul.

Sa va mai povestesc cum se ascund divrse stiri soc, de genul celei referitoare la eliminarea subventiilor, printre circul mediatic legat de nu stiu ce vanzatori de repartitoare de prin Craiova? Sa va spun ce rol are primarita din Craiova in acest circ? Poate v-ati calculat cat o sa platiti dupa ce nu veti mai fi subventionati in privinta energiei termice? In cazul in care stiti de pe acum ce va asteapta, ma las pagubas, si va las cu circul TV. In cazul in care sunteti curiosi sa aflati mai multe despre necazurile ce vor veni in iarna viitoare, cand utilizatorii de radet vor plati de cel putin doua ori mai mult pentru serviciile de caldura si apa calda?

Ei bine, oameni buni, lasati circul pentru altii si ganditi-va cum va vor afecta buzunarele aceste scumpiri. Nu mai va lasati cuprinsi de febra unor discutii despre puterea elementilor si despre modul in care va trec tevile de caldura prin apartamentele vecinilor ce si-au instalat centrala de apartament. Ganditi-va ca, fie cu vecini, fie fara, la anul, veti plati caldura de cel putin doua ori mai scump. Poate apucati sa va instalati o centrala termica de apartament pana atunci, ca e mai iefitn si puteti schimba de pe acum stirile soc despre repartitoare, cu un film de mizerie, insa, nepretins a fi de Oscar.

Comments are closed.

Info GDRP | Termeni și condiții | Politica de confidențialitate | Politica cookies