Home Promotii Tu cum te racoresti in vara asta?

Tu cum te racoresti in vara asta?

Ti-ai luat aer conditionat? Ori centrala termica?

Daca ai fost prevazator si ti-ai cumparat din vreme un aparat performant de aer conditionat, acum nu trebuie sa-ti mai faci griji pentru asta.

Pe principiul proverbului romanesc ‘sa-ti faci vara sanie si iarna car’, noi va sfatuim sa folositi aceasta zicala si pentru a obtine o climatizare eficienta.

Cu alte cuvinte, poti sa-ti cumperi vara centrala termica si iarna aer conditonat, ori daca ai deja astfel de aparate poti sa te asiguri ca sunt in stare buna de functionare apeland la specialisti, la firme autorizate.

Unul dintre magazinele cunoscute din Romania, ‘universul instalatiilor’ cum isi spun ei, Romstal va poate ajuta sa gasiti cam tot ce va trebuie legat de o climatizare eficienta.

Surpriza abia acum vine, in acest magazin gasiti frecvent promotii destul de generoase, asa incat, daca aveti putintica rabdare puteti sa achizitionati produsele dorite la un pret avantajos.

Spre exemplu, in aceasta perioada gasiti reduceri frumusele la o gama larga de centrale termice Romstal.

Dar, nu doar centralele termice sunt rasfatate din punct de vedere al pretului la Romstal, ci si alte produse: aer conditionat, produse pentru amenajare baie, bucatarie, pompe si vase expansiune, robtineti si canalizare, scule si unelte, tevi, fitinguri si izolati, electrice, piese de schimb, gresie, faianta si mozaic.

Dupa cum vedete, o serie insemnata de produse din varii categorii prezinta reduceri in magazinul online Romstal.

Noi va sfatuim sa va grabiti, daca vreti sa profitati de promotiile in derulare, pentru ca unele produse se gasesc in stoc limitat.

Pe partea de climatizare, Romstal ofera multe variante clientilor sai, pentru o gama larga de spatii, dar si pentru diverse tipuri de locuinta si climat.

La ei gasiti nu doar centrale termice, ci si sobe incalzire centralizata din otel, ori sobe tip semineu, calorifere de tip panou, calorifere din otel, centrale pe combustibil solid pentru incalzire, etc.

In categoria de aer conditionat gasim super reduceri la o gama bogata de produse, cu preturi incepand de la 720 lei.

Asadar, puteti achizitiona de la Romstal la pretul de 720 lei un aparat de aero conditionat de 9000 BTU!!!!

Dar, nu doar aceasta oferta este avantajoasa! Mai gasiti aici la pret foarte bun si alte aparate de aer conditionat cu inverter la super pret: de exemplu APARAT AER CONDITIONAT MONOSPLIT, CU INVERTER, HABITAT, WI-FI READY, FARA KIT, 9000 BTU, R32, CLS A++/A+ costa 1.150 de lei, APARAT AER CONDITIONAT MONOSPLIT, CU INVERTER, HABITAT, WI-FI READY, FARA KIT, 12000 BTU, R32, CLS A++/A+ costa 1.200 lei ori AER CONDITIONAT MONOSPLIT, CU INVERTER, MITSUBISHI SERIA HR 9000 BTU, R32, MSZ-HR25, CLS A++/A+ la pretul de 1.950 lei.

De asemenea, pentru o racoare mai linistita, gasiti la Romstal tot felul de aparate de climatizare: ventiloconvectoare, chillere, recuperatoare de caldura, perdele de aer, destratificatoare si alte accesorii climatizare.

Comments are closed.

Info GDRP | Termeni și condiții | Politica de confidențialitate | Politica cookies