Home Promotii Televizoare in rate doar cu buletinul

Televizoare in rate doar cu buletinul

Daca va intereseaza oferte de televizoare in rate doar cu buletinul, ne-am gandit sa va oferim cateva idei

Cei ce cauta televizoare in rate doar cu buletinul cu siguranta sunt nostalgici dupa anii de dinainte de criza.

In acei ani magazinele ofereau electronice si electrocasnice cu plata in rate, pe baza buletinului de identitate. Acum, adevarul este ca pe langa buletin, iti mai cereaua si alte asigurari: un numar de telefon, un fluturas de salariu, un cupon de pensie, o adeverinta de venit, etc. Adica, ce ti se oferea nu era tocmai un credit doar cu buletinul.

Insa, erau si magazine ori societati financiare ce acordau atunci credite doar cu buletinul. Existau retaileri unde mergeai cu buletinul si plecai cu televizorul in brate. Dupa acele vremuri romanii cu siguranta tanjesc, mai ales ca, daca facem un mic calcul, de prin 2006 – 2008 pana azi, televizoarele respective se cam apropie de finalul vietii. Asadar, am cam ajuns in perioada in care, foarte multi romani vor trebui sa-si reinnoiasca televizoarele si alte electrocasnice.

Din viata de zi cu zi am observat deja ca oamenii ar mai vrea sa cumpere in rate doar cu buletinul.

Daca ti s-a stricat televizorul, daca vrei unul modern, mai performant, atunci este momentul sa gasesti si o sursa de finantare. Evident ca, in cazul in care nu poti sa strangi deodata o suma asa de mare, poti sa apelezi la o forma de creditare.

Daca bugetul nu-ti permite achizitionarea unui televizor cu banii in mana, atunci poti sa apelezi la cumpararea unui televizor in rate doar cu buletinul, ori poti sa apelezi la unul din sistemele avantajoase de rate fixe fara dobanda ori cu dobanda 0, asa cum exista ele in oferta multor banci comerciale (pe partea de carduri de credit).

Televizoare in rate cu buletinul si numai cu buletinul, n-o sa poti achizitiona. Vei avea nevoie cu siguranta si de o dovada de venit.

Oferte de creditare din piata exista destul de multe.
Iata cateva din cele mai cunoscute:
– ING Credit Card
– Banca Transilvania – cardul STAR BT
– Card Avantaj de la Credit Europe Bank
– cardul de cumparaturi de la Raiffeisen Bank
– cardul Garanti Bonus Card
– cardurile BRD Finance Master Card
– cardul BUN de PLATA de la BCR
– cardurile Bancpost
– cardurile EuroLine American Express si EuroLine – MasterCard, emise de VERB Retail Services
– cardul CETELEM online
– cardul de cumparaturi Alpha Bank

Pentru a achizitiona un televizor in rate, trebuie sa cauti pe platforma online de unde doresti sa-l achizitionezi, serviciul de plata in rate. Odata ce l-ai descoperit, trebuie sa vezi care sunt partenerii financiari cu care lucreaza respectivul magazin. Daca ai o colaborare cu unul din ei, cu atat mai bine. Daca nu ai o colaborare, pur si simplu, alegi unul dintre ei (facut o mica prospectare a pietii inainte).

Dupa ce adaugi televizorul dorit in cos, selectezi ca metoda de plata, plata in rate. Urmezi pasii sugerati de platforma si mai apoi, treimiti datele completate. Apoi urmeaza sa fi contactat de un reprezentant al institutiei financiare pe care ai ales-o.

Asadar, este simplu sa alegi sa cumperi un televizor in rate. Doar cu buletinul nu vei gasi. Insa, exista o posibilitate sa poti cumpara un televizor in rate doar cu buletinul. Aceea a contractarii unui credit rapid doar cu buletinul care sa-ti permita sa achizitionezi ulterior un televizor. Creditul urmeaza sa-l rambursezi in rate, deci, e ca si cum ai fi apelat la cumparaturile in rate.

Societatile ce acorda credite doar cu buletinul sunt o parte dintre cele nebancare, mai precis acele IFN-uri ce au in portofoliu microcredite – sume mici de bani acordate pe perioade reduse de timp. Printre cele mai cunoscute IFN-uri ce acorda astfel de credite se numara: Credius, Viva Credit, IFN Extra Finance.

Comments are closed.

Info GDRP | Termeni și condiții | Politica de confidențialitate | Politica cookies