Home Telefoane in rate Telefoane in rate fara avans, la preturi avantajoase

Telefoane in rate fara avans, la preturi avantajoase

De la IT-shirt poti sa cumperi in rate produsele dorite, chiar daca nu ai banii necesari. Poti astfel apela la un credit pe care-l poti obtine chiar in 2 ore.

IT-shirt este deja o „marca” cunoscuta printre clienti, in primul rand datorita preturilor foarte mici practicate, dar si unei seriozitati de care dau dovada, in ciuda extinderii.

Daca vrei sa-ti cumperi telefonul dorit, dar nu ai banii necesari, poti sa-l cumperi de la IT-shirt in rate foarte avantajoase, precum poti sa achiztiona, de asemenea, o gama foarte larga de electrocasnice, electronice, solutii IT, consumabile, periferice, foto, video, scule, obiecte pentru casa, etc.

Oricare dintre categoriile de produse amintite mai sus poate fi cumparat in rate. Cum procedezi? Intri pe site-ul IT – shirt, alegi produsul dorit, lansezi comanda de cumparare si selectezi optiunea de a cumpara in rate, trebuind sa completezi mai apoi un formular de credit si o adeverinta de venit si sa le trimiti impreuna cu restul documentelor solicitate pentru obtinerea unui credit. Acest imprumut pe care-l accesati este unul pus la dispozitie prin parteneriatul dintre IT-shirt si BRD Finance IFN.

Caracteristicile acestui credit pe care-l solicitati in vederea achizitionarii in rate a telefonului dorit, sunt urmatoarele:

– o dobanda anuala efectiva de la 18,15%;
– o perioada maxima de creditare de 5 ani;
– o rata fixa
– o acordare ultrarapida a creditului;
– nu este nevoie de avans;
– puteti sa va asigurati in schimb, insa, asigurarea este optionala.

Persoanele eligibile pentru obtinerea unui asemenea credit sunt cetatenii romani cu varste cuprinse intre 18 si 69 de ani.

In vederea cumpararii in rate a unui telefon mobil de la IT-shirt, lansati comanda pe site si selectezi optiunea de plata in rate, prin BRD Finance. Descarci formularele pe care le vei completa si dupa aceea, le vei incarca pe internet si trimite la adresa de email specificata.

Daca obtii creditul, IT-shirt iti expediaza produsele la tine acasa, in cel mai rapid mod posibil.

Comments are closed.

Info GDRP | Termeni și condiții | Politica de confidențialitate | Politica cookies