Home Telefoane in rate Telefoane in rate de la Orange

Telefoane in rate de la Orange

Vrei sa-ti cumperi un telefon dar nu ai suma de bani necesara? Orange iti ofera un sistem de plata in rate pentru achitarea telefonului dorit

Stim cu totii ca astazi a nu fi in pas cu tehnologia inseamna, pentru multe domenii de activitate un regres. Cand vine vorba de telefoane mobile, noi romanii suntem destul de avangardisi, dorindu-ne ultimele aparitii din piata.

A te pastra in tendintele modei, chiar si in privinta telefoanelor mobile, poate fi un impediment financiar, tinand cont de conditiile economice ale vremurilor actuale. Acest fapt ii impiedica pe multi sa-si achizitioneze telefonul dorit.

Din aceste motive, Orange a scos pe piata telefoanele in rate, si a oferit clientilor cateva posibilitati de a achizitiona astfel de telefoane cu plata in rate.

Sistemul de achizitie a unui telefon in rate, inseamna plata a 6 rate a oricarui produs aflat in portofoliul Orange (telefoane, tablete ori alte accesorii) ori a 12 rate (pentru aceleasi tipuri de produse), la un pret standard.

Care sunt variantele de obtinere a unui telefon in rate?

Varianta 1. Cumpara un telefon in rate prin CardAvantaj. Cardavantaj este un card celebru deja in piata financiara din Romania, fiind unul din liderii cardurilor; prin intermediul acestuia tu poti sa-ti cumperi telefonul dorit si vei beneficia de urmatoarele avantaje:

– platesti in 6 sau 12 rate fara dobanda, in magazinele Orange, acolo unde este prezent semnul CardAvantaj.
– ai bonus de 0,3% pentru fiecare tranzactie;
– ai o perioada de gratie de 45 de zile, timp in care nu se percep dobanzi.
– poti sa cumperi de la Orange, prin intermediul CardAvantaj, ultimul tip de iPad, in 12 rate.

Varianta 2. Cumperi un telefon in rate cu cardul BRD Finance MasterCard. Poti cumpara un telefon in 6 sau 12 rate, fara dobanda, iar aceasta oferta este valabila in orice magazin Orange.

Varianta 3. Cumperi un telefon in rate prin intermediul cardului de cumparaturi de la Banca Romaneasca si vei beneficia de asemenea de 6 sau 12 rate, cu dobanda 0.

Varianta 4. Achizitionezi un telefon in rate cu cardul StarBT, oferta de la Banca Transilvania. Ai de asemenea la dispozitie pentru achitarea telefonului, fie un sistem de 6 rate, fie un sistem de 12 rate.

Acestea sunt variantele pe care Orange impreuna cu partenerii sai financiari ti le pun la dispozitie pentru a achiztiona un telefon in rate.

Comments are closed.

Info GDRP | Termeni și condiții | Politica de confidențialitate | Politica cookies