Home Telefoane in rate Telefoane in rate de la magazinul online RCS-RDS

Telefoane in rate de la magazinul online RCS-RDS

RCS-RDS a deschis un magazin online de unde doritorii isi pot cumpara telefoane in rate, fara dobanda

Lansarea magazinului online RCS-RDS a coincis cu actualizara listelor cu noile telefoane aflate la vanzare. Astfel, doritorii pot gasi in magazinul online RCS-RDS, ultimele modele de telefoane Galaxy S5, HTC Onle, iPhone 5, etc.

Preturile practicate de acest magazin sunt foarte bune, iar posibilitatea de a cumpara in rate, fara dobanda este de asemenea atractiva pentru clienti.

Vizualizarea telefoanelor in magazinul www.rcs-rds.ro este una facila, clientii avand posibilitatea sa-si vada telefoanele preferate in imagini clare si cu toat detaliile necesare achizitionarii, dar si detaliile tehnice cautate de clienti.

Pe platforma online http://www.rcs-rds.ro/telefoane-mobile, clientii pot vizualiza ofertele active de telefoane mobile: modele de telefoane, plata integrala, plata in rate (cu avans, in 3 rate ori in 6 rate).

De asemenea, tot pe aceasta platforma online ai si conditiile de cumparare pentru un telefon mobil. Aflam astfel ca daca esti deja client Digi, poti beneficia de anumite avantaje, cum ar fi: un avans mai redus, poti sa cumperi mai multe telefoane mobile deodata, etc.

Daca nu esti client Digi vei avea o grija aparte de achizitie pentru telefoanele mobile, atat cu plata integrala, cat si cu plata in rate.

Tot de pe platforma online aflam ca un client nu poate dispune decat de cel mult 4 abonamente de telefonie mobila, telefoanele achizitionandu-se conform statutului de client pe care respectivul il are in raport cu Digi.

Contractele pentru Digi Mobil Optim se incheie pentru o perioada de 12 luni, daca cumperi doar SIM-ul, ori pe o perioada de 24 de luni, daca platesti in rate sau platesti telefonul integral. De asemenea, contractele Digi Mobil Complet, un alt abonament telefonic, se incheie pe o perioada de 24 de luni.

Stocul de telefoane mobile se acualizeaza in continuu, de aceea este bine sa urmariti platforma online pentru a vedea daca telefonul mobil dorit se gaseste pe stoc.

Comments are closed.

Info GDRP | Termeni și condiții | Politica de confidențialitate | Politica cookies