Home Telefoane in rate Telefoane in rate de la evoMAG

Telefoane in rate de la evoMAG

Oferte in rate la telefoanele evoMAG; sansa achizitionarii gadget-ului dorit intr-un mod simplu si rapid

Daca vrei sa-ti cumperi un telefon in rate, poti apela la evoMAG, una din cele mai mari platforma de vanzari online, cu multe produse in stoc, cu foarte multe reduceri si promotii atractive.

Cum procedezi pentru a-ti plati telefonul in rate? In primul rand trebuie sa efectuezi niste cumparaturi de o suma minima de 2.500 de lei si vei plati telefonul in 10 rate, fara dobanda.

Persoanele eligibile pentru un astfel de credit:

– varsta cuprinsa intre 21 si 69 de ani;

Caracteristicile unui asemenea credit:

– suma finantata de minim 2.500 lei si de maxim 20.000 lei
– perioada de creditare de 10 luni.

O varianta demna de luat in calcul pentru achizitia unui telefon in rate este aceea de a cumpara prin intermediul creditului respiro de la evoMAG, si vei dispune de o perioada de gratie intre 81 si 113 zile.

Avantajele acestui credit:

– dobanda anuala efectiva de la 19,67%
– 5 ani perioada imprumutului
– dobanda fixa
– credite rapide ce solicita pentru acordare cel mult 2 ore
– nu necesita avans

Creditul se acorda persoanele ce au un venit stabil: salariati, pensionari, PFA si o varsta cuprnsa intre 18 si 69 de ani. De asemenea, venitul minim trebuie sa fie de 400 de lei pentru salariati si pensionari si de 500 de lei pentru PFA.

Acest credit se obtine prin intermediul partenerului financiar evoMAG, anume, BRD Finance, motiv pentru care, atunci cand procedezi la cumpararea unui telefon in rate, trebuie sa soliciti „Plata in rate, prin credit BRD FINANCE”.

Urmeaza ca mai apoi sa completezi un formular online de credit, sa descarci adeverinta de venit, urmand sa trimiti ulterior la adresa de email creditonline@brd.ro, respectivele documente.

Daca esti acceptat la finantare, vei fi contactat de un consilier BRD Finance, urmand ca tu sa iei legatura cu o reprezentanta a acestei societati.

Pasul urmatorul este ca evoAMG sa-ti trimita telefonul acasa, cat de repede se poate.

Documentele solicitate pentru obtinerea unui asemenea credit de la BRD Finance:

– buletinul
– adeverinta de salariu
– formularul de credit

Cumparand de la evoMAG poti sa alegi una din variantele urmatoare pentru a achita un telefon:

– numerar la sediu la plata ramburs;
– plata prin card la sediu
– plata online prin card
– ordin de plata
– prin trezorerie
– sistem de rate prin BRD Finance.

Acestea sunt variantele puse la dispozitia clientilor de catre evoMAG pentru cumpararea unui telefon in rate avantajoase.

Important de retinut ca la evoMAG gasiti peste 500 de tipuri de telefoane, pentru toate gusturile si pentru toate buzunarele. De asemenea, la evoMAG gasiti telefoane cu reduceri de pret, telefoane la oferta, promotii atractive zilnice.

De retinut ca orice varianta de telefon ati alege, trebuie sa urmariti promotiile saptamanel; veti reusi sa scoateti un pret bun.

Comments are closed.

Info GDRP | Termeni și condiții | Politica de confidențialitate | Politica cookies