Home Telefoane in rate Samsung Galaxy S8 in rate

Samsung Galaxy S8 in rate

Cum poti sa cumperi un Samsung Galaxy S8 in rate? Ce parere au cei ce l-au achizitionat?

Oferte pentru Samsung Galaxy S8 in rate sunt in piata, variatiile de pret fiind generate de memorie, culoare si capacitate.

De unde poti cumpara un Samsung Galaxy S8 in rate? Fiind lansat abia anul trecut, acest smartphone este unul destul de cautat. Este un telefon cu un ecran voluptos si cu accesorii deosebite pentru cei ce cauta asa ceva.

Daca te-ai hotarat sa-ti achizitionezi una stfel de telefon, sa stii ca Samsung Galaxy S8 este un telefon ce merita investitia. El poate fi achizitionat in rate la abonament.

Spre exemplu, de la eMAG, daca vorbim de un Samsung Galaxy S8, 64GB, 4G, Midnight Black – varianta cu cele mai multe pareri pozitive primite de la cumparatori, el poate fi achizitionat in rate. Poti sa folosesti un Credit clasic pe contract nou, Cetelem – BNP Paripas, obtinand o rata lunara de doar 288,60 de lei. Perioada de creditare este in acest caz de 12 luni.

In cazul fratelui Telefon mobil Samsung Galaxy S8, Dual Sim, 64GB, 4G, Midnight Black, cu un pret mai mic, acesta nu poate fi achizitionat in rate.

Pentru superiorul Telefon mobil Samsung Galaxy S8 Plus, 64GB, 4G, Midnight Black, cei de la eMAG ne ofera posibilitatea achizitiei in rate prin acelasi sistem de credit clasic Cetelem, cu o rata lunara de la 320,67 lei, pentru o perioada de creditare de 12 luni.

Telefoane Samsung Galaxy S8 poti gasi si la Flanco, cu sistem de rate, precum si la Altex si Media Galaxy. Cei de la Altex si Media Galaxi ofera sisteme de cumparate in rate prin Credex.

O alta posibilitate de a cumpara in rate un Galaxy S8 este cea oferita de Orange. Ei au ofera cu abonament (diverse forme de abonamente lunare).

Si cei de la Vodafone au in ofera S8-ul. Ei ofera si extra facilitati cum ar fi Zonga, HOBO GO si nelimitat in orice retea.

Nici Telecom nu se lasa mai prejos, oferind la randul lor acest telefon spre vanzare. Abonamentele lor sunt avantajoase, echilibrand usor pretul telefonului.

Daca vrei sa achizitionezi un Samsung Galaxy S8 in rate fara dobanda, singura optiune gasita de noi a fost cea oferita de Flanco. La ei gasesti asa: 15 rate fara dobanda si 24 de rate fara dobanda. Pentru un pret de 2.799,99 de lei, in cazul sistemului de 15 rate fara dobanda, rata lunara ar fi de 186,57 lei, iar pentru sistemul de 24 de rate fara dobanda, rata lunara are valoarea de 116,67 lei. Tineti cont totusi ca aceste rate lunare nu includ eventuale costuri de asigurare (ce-o fi insemnand asta), asadar, cereti informatii suplimentare la achizitie, mai ales daca urmariti extinderea garantiei pe produs.

Comments are closed.

Info GDRP | Termeni și condiții | Politica de confidențialitate | Politica cookies