Home Casa in rate Apartament in rate Rate la dezvoltatori prin Green Vista

Rate la dezvoltatori prin Green Vista

Green Vista Residence este un complex rezidential unde iti poti cumpara si tu o locuinta, apeland la un sistem de rate la dezvoltatori.

Ca localizare, Green Vista Residence este localizat in apropiere de Scoala Americana, pe Sos Pipera – Tunari nr 198.

Singurul mijloc de transport ce ajunge in zona este maxi-taxiu-ul cu numarul 445.

Accesul se poate face dinspre Colentina, Lacul Tei, Aviatiei, Baneasa ori Tunari.

Complexul rezidential Green Vista este pazit 24 din 24, asadar, exista siguranta pentru tine si familia ta. Si pentru ca in ziele noastre, siguranta este un element cautat de cei ce vor sa-si cumpere o locuinta, tineti cont si de acest aspect atunci cand alegeti zona.

Ansamblul rezidential are in componenta si un loc amenajat pentru copii, unde acestia pot desfasura o serie de activitati sportive: tenis, echitatie, inot, etc.

Un apartament de 2, 3, 4 campere poate fi achizitionat apeland la unul din sistemele oferite:
– fie printr-un credit prima casa
– fie printr-un credit imobiliar Alpha Housing (oferta bancara personalizata pentru clientii Green Vista)
– fie prin rate la dezoltator.

In cazul sisemului de finantare prin rate la dezvoltatori, trebuie sa stiti ca avansul este de 20%, iar dobanda este 0. De asemenea, daca iti doresti, te poti muta imediat in locuinta cumparata.

Pentru apartamentele de 2 camere si considerand o familie de 2 persoane ca locatari, intretinerea costa 350 de lei lunar. Pentru un apartament de 3 camere, considerand ca fiind locuit de 3 persoane, intretinerea este in medie de 450 de lei lunar.

In cazul in care nu te incadrezi pentru unul din creditele imobiliare puse la dispozitie, poti opta pentru sistemul de plata in rate direct la dezvoltatori. Aceasta varianta inseamna plata ratelor direct catre dezvoltator, iar pentru informatii suplimentare, puteti sa sunati la nr de telefon 021 267 40 42 ori 0726 22 88 80, ori puteti sa trimiteti mesaje pe adresa de email andreea@greenvista.ro. Detalii suplimentare gasiti si pe platforma online https://www.greenvista.ro.

In alegerea locuintei mult visate, indiferent de sistemul de finantare ales, trebuie sa fiti atenti la vecini. Avand in vedere ca viata noastra va implica si procesul de socializare cu vecinii, este important ca acestia sa ne fie pe plac si sa nu ne deranjeze in vreun fel linistea si pacea traiului la comun, asa cum este el intr-un parc rezidential. Din acest punct de veere Green Vista este o alegere potrivita, cu siguranta veti intalni oameni de calitate, printre care va veti simti bine si va va face placere sa locuiti.

Dintre parerile celor ce au achizitionat un apartament in aceasta zona, va citam cateva care noua ni s-au parut cele mai de interes:

„Ca parinte sunt interesata de siguranta fetei mele. Ajungand aici, am realizat ca nu trebuie sa imi fac griji. Exista paza non-stop, iar fata mea se poate juca in spatiile special amenajate.”
„In Green Vista Residence ma simt departe de toata agitatia si zgomotul orasului. Apartamentele sunt generoase, cu dotari de calitate, toate la un pret corect.”

Aceste doua pareri evidentiaza doua puncte forte ale complexului rezidential: siguranta si linistea.

Comments are closed.

Info GDRP | Termeni și condiții | Politica de confidențialitate | Politica cookies