Home Masina in rate Credit auto bancar Raiffeisen Bank iti da credite auto fara dobanda in primul an

Raiffeisen Bank iti da credite auto fara dobanda in primul an

Credite auto la care nu platesti dobanda ratei in primul an, de la Raiffeisen Bank

Raiffeisen Bank are in portofoliu o promotie de creditare auto, prin care clientii nu platesc dobanda in primul an. Astfel, pentru achiztia unei masini ti se acorda o perioada de gratie de un an la dobanda aferenta creditului. Dupa primul an, dobanda creditului auto este una variabila.

Avantajele creditului auto de la Raiffeisen Bank:

– costul scazut;
– simplificarea procesurii de accesare a creditului;
– valoare maxim este de 75.000 euro acordata in echivalent lei, pe termen de maxim 7 ani;
– creditul auto se adreseaza persoanelor fizice ce vor sa-si achizitioneze o masina noua, prin intermediul creditelor de la Raiffeisen Bank;
– aceasta promotie a creditelor auto de la Raiffeisen Bank este valabila si pentru programul rabla, astfel ca suma respectiva poate constitui avansul.
– creditul auto nu necesita giranti, gaj pe masina si asigurare full-casco cesionate in favoarea bancii, pentru credite mai mari de 10.000 euro, nu este nevoie de carte de munca, venitul calculandu-se per familie.

Pentru mai multe detalii privind creditele auto acordate de Raiffeisen Bank pentru achiztia de masini, vizitati site-ul acestei banci: http://www.raiffeisen.ro/presa/raiffeisen-bank-ofera-credite-auto-fara-plata-dobanzii-in-primul-an.

Comments are closed.

Info GDRP | Termeni și condiții | Politica de confidențialitate | Politica cookies