Home Promotii Promotii Selgros in perioada 28 aprilie – 11 septembrie 2014

Promotii Selgros in perioada 28 aprilie – 11 septembrie 2014

Selgros va premiaza cu cele mai tari promotii in perioada 28 aprilie – 11 septembrie 2014

La Selgros gasesti cele mai tari promotii in perioada 28 aprilie – 11 septembrie 2014, cand va puteti inscris la concursul „Incarca-te pentru marele gratar!”. Concursul iti ofera posibilitatea de a castiga un foarte mare gratar marca Landmann.

De asemenea, la Selgros gasiti promotii in fiecare weekend, chiar, printre care, reducere la laptopuri si tablee si cadouri acordate direct de la raft.

De la selgros puteti sa achizitionati de asemenea produse electrocasnice, lampi economice si clasice, corpuri de iluminat, utilaje si echipamente profesionale, etc.

Din multitudinea de produse puse la dispozitie clientilor de Selgros, mentionam oferte foarte bune la: vitrine si lazi frigorifice, liniile de gatit profesionale, masini de gheata, friteuse, cuptoare de pizza, masini de gatit cu 4 si 6 ochiuri, masini de tocat carne, etc.

De asemenea, la Selgros gasiti o gama foarte variata de produse Multimedia, la preturi foarte avantajoase: computere, monitoare, notebook, laptop, console de jocuri, televizoare, telefoane, camere video si foto, videoproiectoare, ecrane LCD, LED ?i cu plasma, playere ?i recordere cu diverse suporturi, sisteme Home Cinema, imprimante, scanere, copiatoare, faxuri, organizere, calculatoare, periferice, suporturi CD, DVD, modemuri, cabluri, carduri de memorie, baterii si acumulatori, etc.

Comments are closed.

Info GDRP | Termeni și condiții | Politica de confidențialitate | Politica cookies