Home Promotii Promotii la telefoane de la Vodafone

Promotii la telefoane de la Vodafone

Promotiile de la Vodafone vin in anticipatie cu reduceri substantiale

Pana la 10.04 2014, la Vodafone gasi oferte senzationale la telefoane. Promotiile sunt exclusiv online, deci, sunteti invitati sa vizitati magazinul online vODAFONE si sa va alegeti telefonul dorit. De asemenea, nu uitati ca de la Vodafone puteti sa plecati cu telefonul acasa cum ar venit, si-l puteti plati mai apoi in rate.

Cele mai noi promotii Vodafone sunt de-a dreptul tentante. Iata despre ce este vorba:

– daca cumperi un BlackBerry si mai iei si ceva pe langa, banii se pot intoarce la tine cat ai spune Bonus. Astfel, pentru BlackBerry Q10, BlackBerry Q5 si BlackBeryy Q Alb platesti doar un euro la abonamentele Vodafone, iar pentru BlackBerry Z30 4G platesti 44 euro, cu abonament.

– daca alegi Smart Digital, beneficiezi de 500 MB net plus alte beneficii, la un cost de 12 euro pe luna. Pentru Smart Digital ai 1500 minute incluse, 150 minute nationale incluse si 500 MB internet, plus SMS-uri nelimitate, pentru Smart Nelimitat, dispui de 750 MB internet, SMS-uri nelimitat, 270 minute nationale si nelimitat SMS-uri in retea, iar pentru Smart Nelimitat fara telefon, ai 1 GB internet pe mobil, SMS-uri nelimitate in orice retea, 320 de minute nationale incluse si minute si SMS-uri nelimitate in retea.

Daca te inscrii la newsletter-ul Vodafone, mai primesti si un voucher cadou de 10 euro si astfel poti sa fi la curent cu toate ofertele si promotiile anului 2014 de la Vodafone. Viziteaza site-ul Vodafone si bucura-te de oferta de Paste!

Comments are closed.

Info GDRP | Termeni și condiții | Politica de confidențialitate | Politica cookies