Home Masina in rate Leasing auto Promotii la Dacia cu programul Rabla

Promotii la Dacia cu programul Rabla

Profita din plin de promotiile Dacia ce vin odata cu noul program rabla 2014

Dacia pune la bataie noi promotii odata cu lansarea noului program rabla 214. Astfel, poti sa cumperi noul Logan, la un pret promotional de numai 5.200 lei, cu TVA-ul inclus.

Oferta noului Logan, valabila doar cu programul rabla 2014, iti pune la dispozitie si echipementele standard: ABS si ESP, directie asistata, 4 airbag-uri, faruri de zi.

Cum procedezi pentru a lua acasa noul Logan? Poti sa completezi un formular online unde sa te inscri si vei fi contactat de un reprezentant Dacia.

Oferta este valabila pana la 30 aprilie 2014 prin programul se Simulare a Innoirii Parcului Auto National. Aceasta oferta este valabila doar pentru modelul Logan Acces, iar pretul se poate determina eliminand suma primei de casare calculata la un curs de 4,4816 lei.

Pentru aceasta promotie senzationala, aveti garantie 3 ani de zile, valabila in conditiile stabilite si inca 2 ani de prestari servicii, in conditiile contractului Dacia Extenso.

O alta promotie de la Dacia este Dacia Duster. Noul Duster are o garantie de 5 ani si o reducere de 400 euro, in plus, daca-l achizitionezi prin programul Rabla, platesti pe el doar 9.150 euro cu TVA inclus.

Sandero se afla si el in promotie, si de asemenea, prin programul Rabla il poti achizitiona doar la pretul de 5.340 euro.

Oferta Dacia Lodgy vine si ea cu promotia atasata programului Rabla, cu un pret de nerefuzat, de 9.350 euro cu TVA inclus.

Dokker-ul este de asemenea in promotia din 2014, cu un pret fabulos de 7.250 euro si poate fi achizitionat si el prin intermediul programului Rabla 2014.

Dokker Van-ul este la un pret de 7.059 euro cu TVA.

Dupa cum puteti observa, Dacia se coordoneaza cu programul Rabla, oferind adevarate promotii pana in data de 30 aprilie 2014, promotii de care ar trebui sa profitati din plin, daca vreti sa va achiztionati autoturismul dorit. Este ieftin si merita!

De asemenea, nu uitati ca prin intermediul partenerilor financiar, poti obtine masina dorita, in rate, fara batai de cap. Variantele de finantare pe care le aveti la cumpararea unei masini Dacia, sunt urmatoarele: Max Finance – leasing financiar dedicat persoanelor fizice, leasing prin Dacia Finance, creditare prin Dacia Finance. Apeland la oricare din agentii Dacia, poti obtine informatii si despre modalitatea de a achiztiona in rate masina dorita, chiar si in promotia din programul Rabla 2014.

Comments are closed.

Info GDRP | Termeni și condiții | Politica de confidențialitate | Politica cookies