Home Promotii Promotie de Paste la Interlink

Promotie de Paste la Interlink

In perioada 1 – 12 aprilie 2015, Interlink va acorda un credit generos pentru cumparaturile online

Daca vei cumpara in perioada 1 – 12 aprilie 2015, produse de la Interlink, in valoare de cel putin 299 lei, vei primi un credit de 89 de lei.

Promotia tentanta este asociata sarbatorii de paste, iar aceasta oferta chiar merita analizata in detaliu, tinand cont ca, daca facem un calcul sumar, pentru un produs care costa 299+89 lei, adica 388 lei, obtinem o reducere substantiala de 22,94%, ceea ce nu-i de ici de colo.

InterLink este o societate ce se ocupa cu vanzarea de tehnica de calcul. De la ei poti cumpara echipamente IT de calitate, pentru persoane fizice si firme.

InterLink comercializeaza echipamente IT second hand, noi si refurbishes, fiind chiar importatori directi ai acestor produse, motiv pentru care, preturi sunt pe masura, adica mici.

Societatea InterLink are o bogata experienta pe piata romaneasca, functionand inca din anul 1997.

Produsele comercializate de ei au garantie, de asemenea, daca doresti poti sa le si extinzi garantia.

Acum, pentru ca pe noi ne intereseaza in mod deosebit cum putem cumpara in rate, iata care sunt variantele de a achizitiona in rate avantajoase de la InterLink:

– daca esti companie si vrei sa achizitionezi in leasing produse de la InterLink, o poti face cu ajutorul partenerului Grenke Ranting. Acesta va ofera posibilitatea de a achizitie in rate cu avans 0, rate in euro, birocratie minima, plati trimestriale, etc.

– pentru persoanele fizice exista posibilitatea de a achizitiona in rate prin intermediul Card Avantaj, un credit card oferit de Credit Europe Bank. Aceasta modalitate de achizitie va ofera posibilitatea de a plati online, in 1 pana la 6 rate lunare fara dobanda.

Comments are closed.

Info GDRP | Termeni și condiții | Politica de confidențialitate | Politica cookies