Home Telefoane in rate Prinde reducerile de canicula de la Orange!

Prinde reducerile de canicula de la Orange!

Reduceri incepand cu 10%, daca suferi de canicula, cumparand de la Orange cele mai tari telefoane mobile

Profita de canicula si ia-ti cel mai tare telefon mobil de la Orange si poti beneficia de reduceri incepand de la 10%.

Caldura te premiaza, iar tu iti poti schimba telefonul mobil cat ai clipi, pentru ca punctele tale Thank You si-au dobulat valoarea pe canicula.

Vrei mai mult? Primesti mai mult de la Orange!

Daca cumpei un telefon 4G si-ti prelungesti abonamentul cu doi ani, punctele ti se dubleaza automat.

Daca temperatura creste peste 20 de grade C, obtii o reducere la fiecare grad cu un punct procentual. Daca afara sunt 25 de grade, tu obtii o reducere de la Orange de 5%, daca afara sunt 30 de grade, vei obtine o reducere de 10%.

Reducerea cu care Orange te premiaza pe canicula iti aduce de asemenea, daca achizitionezi din magazinul online, la orice telefon, modem sau tableta cu activarea unui abonament ori prelungirea unuia vechi, si alte surprize fantastice pe care le vei descoperi doar la Orange.

Ce telefoane mobile poti achizitiona in aceata promotie?

– Nokia Lumia 625
– Samsung Galaxy Core 4G
= Samsung Galaxy mini Black edition
– Orange Gova

Pentru Nokia Lumia, un telefon 4G, cu o camera foto de 5MP si Wi-Fi, daca alegi un abonament nou de tipul Pantera 25, Pantera 31 ori Pantera 41, il obtii gratis. Pentru abonamentul Pantera 20, telefonul 4G Nokia Lumia costa 9 euro, iar pentru abonamentul Cangur 16, telefonul Lumia 625 costa 39 de euro. La abonamentul minim de 3 euro, costul telefonului Nokia Lumia 625 este de 135 de euro.

Samsung Galaxy Core 4G este un telefon cu sistem Android Jelly Bean, cu o camera de 5MP, procesor Dual-Core 1 GHz, 1 GB de RAM, Wi-Fi. Telefonul mobil Samsung Galaxy Core 4G este gratis cu abonamentele Pantera 31 si Pantera 41, costa 9 euro la abonamentul Pantera 25 si 69,01 euro la abonamentul Pantera 20. La abonamentul minim de euro, costul lui Samsung Galaxy Core 4G este de 190,01 euro.

Comments are closed.

Info GDRP | Termeni și condiții | Politica de confidențialitate | Politica cookies