Home Promotii Pregatiti-va de Black Friday 2014!

Pregatiti-va de Black Friday 2014!

Pentru ca a venit toamna, amintiti-va ca urmeaza si Black Friday 2014, ziua cu cele mai mari reduceri din an.

Black Friday 2014 se apropie cu pasi repezi, de aceea noi ne-am hotarat sa va amintim de aceasta zi importanta de reduceri, pentru ca stim ca multi dintre dumneavoastra si-au facut planuri mari in privinta cumparaturilor din acest an.

Eu marturisesc ca astept Black Friday 2014 pentru a-mi cumpara un frigider nou si poate un aspirator telescopic. Avem prieteni ce si-au planificat de asemenea achizitionarea de obiecte casnice dar si gagdeturi de ultima ora (iphone, tablete, diverse jocuri pentru copii, etc).

Noi va propunem un site (Club Black Friday) interesant unde veti gasi foarte multe informatii si curiozitati despre Black Friday, dar de asemenea, puteti fi la curent cu cele mai importante reduceri de peste an ale magazinelor online din Romania, precum si cu „secretele” retailerilor vis-a-vis de Black Friday 2014.

Nu este bine sa ratati aceasta zi de reduceri, insa, noi va atragem atentia ca ar fi bine sa va pregatiti din vreme. Cum? Iata cateva sfaturi in aceaasta directie:

– in primul rand trebuie sa alegeti obiectele pe care doriti sa le cumparati, iar din acest punct de vedere este bine sa aveti mai multe variante, adica mai multe tipuri din fiecare produs pe care doriti sa-l achizitionati. Aceasta este o masura asiguratorie, in caz ca n-o sa gasiti ce va doriti de Black Friday, ori poate se epuizeaza stocurile, ori poate nu va convin reducerile;

– apoi este bine sa va notati exact codurile produselor, cu preturile aferente de la cateva magazine online serioase, astfel incat sa stiti foarte bine in ziua de Black Friday care sunt reducerile reale si ce produs doriti sa cumparati;

– deschideti-va cont la magazinele online de unde credeti ca veti achizitiona, astfel incat sa nu trebuiasca sa faceti multe lucruri de Black Friday, mai ales ca traficul va fi internal, iar magazinele online vor functiona destul de greu datorita traficului.

Comments are closed.

Info GDRP | Termeni și condiții | Politica de confidențialitate | Politica cookies