Home Mobila in rate Mobila in magazin Praktiker ofera servicii de creditare direct in magazin

Praktiker ofera servicii de creditare direct in magazin

Prin intermediul partenerilor financiari puteti achizitiona de la Praktiker, in rate convenabile, produsele dorite

Praktiker este liderul din Romania al furnizorilor de solutii complete si complexe pentru amenajare casa si gradina. Dispunand de garantia germana a calitatii, oferita de catre brand-ul Praktiker Bau, aceasta retea impresionanta de magazine si-a creat un public fidel, pe care-l recomenseaza cu un ajutor financiar derivat din parteneriatul pe care Praktiker il are cu institutii financiare de marca din Romania.

Printre partenerii financiari ai Praktiker Romania, se numara: GarantiBank, Cetelem IFN, Credit Europe Bank, ERB Retail Services, Banca Transilvania si Bancpost.

GarantiBank ofera clientilor Praktiker posibilitatea achizitionarii produselor dorite in 16 rate egale, cu 0% dobanda si 0% comision.

Promotii credite Praktiker oferite de catre Cetelem IFN, ai finantare pe card cu DAE 0% 3 luni de zile. Daca ceri cardul Praktiker-Cetelem, poti dispune de suma dorita pe loc. Ai astfel la indemana o perioada de gratie la cumparaturi cu cardul de pana la 60 de zile. Poti sa cumperi din magazinele Praktiker si beneficiezi de 3 luni de gratie la cumparaturi de minim 1500 lei. Aceasta promotie este valabila pana la 31 ianuarie 2014 in toate magazinele partenere Cetelem.
Caracteristicile cardului Cetelem:
– dobanda fixa aplicabila la sold de 18,8%;
– comision de administrare tranzatie in rate fixe;
– DAE de 47,37%;
– durata crditului de 6-57 luni;
– valoare factura intre 1.500 si 20.000 lei;
– perioada de reflectie de 3 luni.
Cum procedezi? Mergi in magazinele praktiker si cumperi de minim 1.500 lei si ai DAE 0 pentru 3 luni. Poti cere cardul praktiker – Cetelem si folosesti pe loc suma de bani.

Credit Europe Bank ofera osibilitatea sa cumperi acum si sa platesti mai tarzi, un sistem de rate convenabile pentru clientii ce vor sa achizitioneze produse Praktiker. beneficiezi astfel de 9 rate, fara dobanda prin cardul Europe Bank – CardAvantaj.

ERB Retail Services ofera cardul EuroLine, un partener de nadejde la cumparaturile de la praktiker.

Ce motiv mai bun sa achizitionezi produsele dorite de la Praktiker?! Cardul EuroLine – un partener de nadejde la cumparaturi!
Iata 5 motive pentru care ar fi bine sa folosesti cardul de credit EuroLine American Express:
– rate usoare, intre 7 si 24 de luni, cu un cost de 1% pe luna;
– cumparaturi in 6 rate fara dobanda;
– pana la 3% bani inapoi pe card pentru cumparaturile tale cu plata integrala;
– 0% comision la plata cu cardul;
– perioada de gratie de 49 de zile pentru tranzactiile efectuate la comercianti.

Banca Transilvania iti ofera STAR BT cu 12 rate fara dobanda, doar prin magazinele Praktiker. Prin MasterCard Forte ai un card de cumparaturi fara limita la dorinte, 0 costuri, 3 luni de gratie si 3 luni dublu de puncte. Foloseste cardul oferit de BT pentru a-ti duce acasa produsele dorite de la Praktiker.

De la colaborarea Praktiker – Bancpost ai rate fara dobanda si 2% cashback sub forma punctelor de fidelitate. Apeland la cardurile de credit Bancpost beneficiezi de 6 rate fara dobanda si multe puncte de fidelitate.

Acestea ar fi ofertele de cumparaturi in rate din magazinele Praktiker. Pentru mai multe informatii, accesati platforma http://www.praktiker.ro/servicii-clienti/servicii-financiare.

Comments are closed.

Info GDRP | Termeni și condiții | Politica de confidențialitate | Politica cookies