Home Telefoane in rate Plateste in rate orice telefon din magazinul online Vodafone

Plateste in rate orice telefon din magazinul online Vodafone

Daca-ti doresti un telefon, poti sa-l iei chiar acum, alegandu-l din magazinul online Vodafone si platindu-l in rate

Poti sa schizitionezi in rate orice telefon iti doresti si tot ce ai de facut este sa-l platesti in rate, de 3, 6 ori 12 luni. Ratele sunt fara dobanda, indiferent de tipul de telefon pe care-l doresti.

Partenerii oficiali Vodafone ce fac posibila aceasta achizitie in rate a unui telefon mobil sunt CardAvantaj si Garanti Bank.

Cum procedezi?

Platesti in rate direct in magazin si profiti de cumparaturi in rate fara dobanda pentru orice telefon mobil ori tabla achizitionata impreuna cu abdonamentele Vodafone.

Primul pas pe care trebuie sa-l faci este sa alegi un produs: fie un smartphone la care trebuie sa adaugi un abonament si o optiune de internet pe mobil, fie o tabla cu abonament internet nelimitat, fie un pachet prepaid.

Alegand pachetul promotional dorit, beneficiezi in magazinele Vodafone de programul de plata in rate, in  valoare minima de 400 lei, neexistand o valoare minima pentru cumparaturile in rate.

Ca sa beneficiezi de programul de plata in rate trebuie sa te adresezi unui magazin Vodafone, folosind unul din cardurile parternrilor financiari ai Vodafone: UniCredit, Raiffeisen, Credite Europe Bank, Garanti Bank ori Banca Romaneasca.

Acest program de plata in rate pentru un telefon, tableta ori pachet promotional, este o varianta simpla si rapida si mai ales avantajoasa de a achizitiona un terminal performant in 12 ori 24 de rate egale, cu dobanda zero.

Care sunt variantele de plata in rate prin intermediul partenrilor financiari Vodafone:

1. UniCredit Tiriac Bank, accepta toate tipurile de carduri de credit; puteti cumpara produse din magazinele Vodafone in 12 sau 24 de rate fara dobanda, peentru orice produs in valoare de minim 400 lei.

2. Raiffeisen Bank, cu cele trei variante: standard, Vodafone si Gold. Poti plati cu cardul orice telefon in valoare de minim 400 lei si vei plati 12 sau 24 de rate fara dobanda.

3. Credit Europe Bank, cu varianta de CardAvantaj ori CardAvantaj Gold, ofera de asemenea un sistem de 12 rate pentru telefoane cu valori cuprinse intre 400 si 800 lei, ori de 24 de rate, pentru telefoane in valoare de cel putin 800 lei.

4. Garanti Bank, va ofera trei variante: Bonus Card, Bonus Gold si Bonus Platinum. Toate aceste variante se rezuma la achizitionarea in 12 rate fara dobanda, pentru produse cu valori cuprinse intre 400 si 799 lei, ori de 24 de rate, pentru produse cu valori mai mari de 800 lei.

5. Banca Romaneasca prin doua optiuni: MasterCard Standard si MasterCard Gold. Aceasta oferta cuprinse cumpararea de telefoane in rate, astfeL; 12 rate pentru telefoane cu valori cuprinse intre 400 si 799 lei, ori 24 de rate, cu valoare mai mare de 800 lei.

Acestea sunt ofertele de achizitie in rate a unui telefon din magazinele Vodafone, motiv pentru care, n-ai de ce sa mai stai pe ganduri: alege telefonul dorit si plateste-l in rate cu dobanda 0!

Comments are closed.

Info GDRP | Termeni și condiții | Politica de confidențialitate | Politica cookies