Home Promotii Philips Multicooker, promotie la Flanco in perioada 04.04.2014 – 15.06.2014

Philips Multicooker, promotie la Flanco in perioada 04.04.2014 – 15.06.2014

Philips si Flanco va premiaza cu carduri cadou foarte tentante

Campania Philips Multicolor este organizata de Philips, in perioada 04.04.2014 – 15.06.2014, iar promotiilor la aparatele Philips li se adauga si o serie de premii care de care mai tentante: 10 carduri cadou cu valoare de 250 de lei si un card cadou, marele premiu, in valoare de 2.000 de lei.

Dupa cum ii este si numele, promotia se refera la produsul Philips Multicooker – HD3037/70, acesta purtand numele de produs participant la promotie.

Inscrierea la aceste promotii se face achizitionand produsul participant la promotie in perioada mai sus amintita. Este important sa pastrezi bonul fiscal atunci cand cumperi respectivul produs.

Urmeaza pasii de inregistrare la promotie, accesand site-ul www.philips.ro/cooker, prin accesarea optiunii „Inregistreaza-ti produsul” si apoi executand urmatorul algoritm:

– crearea unui cont de utilizator, in caz ca nu ai deja unul;
– logarea cu contul creat;
– accesarea butonului de inregistrare a produsului;
– inscrierea codului de produs;
– inscrierea datei de cumparare a respectivului produs;
– dovada de achizitie, o copie scanata sau fotografiata a bonului fiscal ce se incarca pe site;
– treci la faza de inregistrare;
– dupa ce inregistrezi produsul, vei primi un email in care ti se confirma inscrierea in campania promotionala.

Premiile vor fi acordate in urma unei tragi la sorti electronice in data de 23 iunie 2014, la extragere participand toate inscriere valide din perioada 4 aprilie 2014 – 15 iunie 2014 (ora 24:00).

Si acum sa vedem si ce este acest produs aflat in promotie, PHILIPS Multicooker HD3037/70. Este vorva de un aparat prin care tu poti sa prepari usor felurile de mancare preferate, supe, carne, peste si prajituri cu gust grozav. Aparatele multicooker de la Philips sunt echipate cu sistem de control al temperaturii ce asigura prepararea usoara a mancarurilor dumneavoastra preferate. Philips Multicooker este cel mai bun prieten in bucatarie!. Philips Multicooker este un aparat de gatit multi-functional, usor de folosit; trebuie doar sa selectezi felul de mancare pe care doresti sa-l gatesti si meniul este gata. Ce poti sa gatesti cu el? Tocanita bunicii, ardeii umpluti, placinta, mamaliguta sau sarmalutele ca la mama acasa, etc. Cu Philips Multicooker HD3037 poti gati usor si rapid o varietate larga de retete, pe placul celor dragi: aperitive apetisante, ciorbe si supe, mancaruri scazute, friptura, legume sau deserturi savuroase – toate ies delicios de fiecare data, cu doar o apasare de buton!

Comments are closed.

Info GDRP | Termeni și condiții | Politica de confidențialitate | Politica cookies