Home Promotii Orange va ofera gadgeturi in rate

Orange va ofera gadgeturi in rate

Orange Love iti da posibilitatea sa achizitionezi cele mai tari gadgeturi in rate

Poti sa achizitionezi in rate de la Orange, folosind serviciul Orange Love gadgeturi cool, la preturi avantajoase.

De acum poti face cadouri celor dragi apeland la acest serviciu.

Poti achizitiona un Samsung Smart TV si sa te bucuri de imagini covarsitoare, ori poti sa petreci clipe de neuitat cu PlayStation®4. De asemenea, ai la indemana un videoproiector pentru smartphone cu ajutorul caruia poti sa-ti faci cinema la tine acasa.

Haideti sa vedem si care sunt caracteristicile acestor aparate:

Despre videoproiector va putem spune ca este Aipte, cu o greutate de 132 de grame si dimensiuni de 85x85x17 mm. Se poate conecta prin USB ori Wi-Fi, dar are si un mini-HDMI. Are o baterie de 2300 MAh destul de rezistenta spunem noi.

Samsung Galaxy J5 2017 este un telefon reusit din toate punctele de vedere. Este micut, cu un display AMOLED de 5,2 inch, cu o camera performanta de 13 MP. Are GPS si Wi-Fi, precum si un procesor de 1,6GHZ Octa-Core.

Televizorul Samsung Smart TV este full HD, cu o rezolutie 1920×1080, cu un procesor Quad-Core. Este disponibil in trei dimensiuni: 81 cm, 109 cm si 124 cm. Rata lunara aferenta diagonalelor pentru Samsung Smart TV este de: 9 euro, 17 euro si respectiv de 20 de euro.

Consola PlayStation®4, are o memorie de 500 GB si un procesor Jaguar x86-64 AMD. Vine in rate cu un pret de 8 euro/luna.

Daca esti un prieten mai vechi Orange si ai o vechime de colaborare mai mare de 12 ani, primesti un bonus de cate 10 euro pentru fiecare an de vechime.

Prin achizitionarea serviciilor Orange Love orin fibra poti beneficia de aceste oferte speciale de pret pentru niste gadgeturi cool de ultima generatie.

Preturile lunare pentru ratele acestor gadgeturi sunt valabile pentru achizitia ori prelungirea unor abonamente Orange. Spre exemplu, pentru pachetul ce contine telefon si proiect (cu o rata de 9 euro pe luna), trebuie sa prelungesti ori achizitonezi un abonament Orange Me 18 pentru doi ani.

Comments are closed.

Info GDRP | Termeni și condiții | Politica de confidențialitate | Politica cookies