Home Promotii Oferta de inceput de an de la Media Galaxy

Oferta de inceput de an de la Media Galaxy

Anul 2015 vine la Media Galaxy cu super reduceri pe placul nostru

Mega ofertele de inceput de an de la Media Galaxy sunt foarte tentante, atragatoare, aproape fara cusur.

Televizoare full HD la preturi foarte mici, reduceri ce pot urca pana la 10.000 de lei. Da, ati auzit bine – 10.000 de lei reducere!!! Este vorba de relevizorul LED SMART 3D triluminos, Ultra HD 4K, 200cm, care costa doar 29.999 lei, iar dumneavoastra ramaneti un buzunar cu frumoasa suma de 10.000 lei.

Reduceri importante veti gasi si la alte televizoare aflate la promotie, media reduceriilor fiind in jur de 300-500 lei.

Media Galaxy este un magazin ce poate fi vizitat din cand in cand, pentru ca de regula veti gasi reduceri importante la produsele preferate. Chiar va invitam sa va inscrieti la newsletter-ul magazinului, pentru a primi din cand in cand informatii cu noutatile si promotiile la zi.

articol-42-2-oferta-media-galaxy

 

Promotii veti gasi si la alte produse aflate in portofoliul Media Galaxy:

– playere si sisteme home cinema;
– radiouri si statii radio;
– camere foto digitale (aici iar veti gasi niste reduceri substantiale, pe gustul vostru – una din reducerile cele mai atractive este cea de 600 de lei la Camera Foto Digitala Sony DSC-HX300, 20,4MP, 5OX, 3 Inch, pe care o puteti achizitiona la pretul de 1.190 lei, pretul anterior fiind de 1.799,90 lei, deci veti obtine o reducere de 600 de lei;
– camere video;
– tablete

Oferta inceputului de an 2015 de la Media Galaxy este, asa cum spuneam, una deosebit de tantanta. Merita sa vedeti intraga gama de produse aflate la promotie si o sa-mi dati dreptate. Poate va veti achizitiona aparatul dorit la un pret care sa va uimeasca chiar si pe dumneavoastra.

Noi va dorim succes la cumparaturi!

Comments are closed.

Info GDRP | Termeni și condiții | Politica de confidențialitate | Politica cookies