Home Centrala termica in rate Centrala termica de apartament Oferta de centrale termice in rate Vertical CIA

Oferta de centrale termice in rate Vertical CIA

Centrale termice pentru confortul dumneavoastra de la Vertical CIA

Cand vrei sa beneficiezi de confortul oferit de o centrala termica de apartament, trebuie sa iei in calcul un interval minim de utilizare al unei astfel de achiztiii de minim 8 ani, cat inseamna efectiv durata minima de viata a unei centrale termice.

Ca la oricare al produs de o anumita valoare, ar trebui sa ne preocupe si costurile de intretinere ale unei centrale termice, deoarece acestea difera in functie de calitatea si modelele de centrale termice alese.

„Inainte de a lua decizia de cumparare a unei centrale termice trebuie sa ne informam bine sa cerem pareri si sa gasim specialisti sa ne consilieze. Sunt nenumarate criterii pe care trebuie sa le luati in considerare atunci cand studiati ofertele de centrale termice, si, de aceea, expertii nostri va ofera gratuit sfaturi atunci cand nu stiti sa alegetei. Astfel, puteti alege sub atenta coordonare a lor, centrale termice pentru toate tipurile de locuinte sau centrale termice pe gaz. Asadar, atunci cand nu stiti ce modele de centrale termice vi se potrivesc, nu ezitati sa ne sunati! ”

Fiind parteneri Viessman, Ariston si Ferroli, Vertical CIA va ofera informatii necesare in vederea achiztionarii unei centrale termice.

Promotiile acestora in privinta centralelor termice pe gaz va garanteaza un pret bun, de asemenea, veti gasi promotii bune si la centralele termicce pe gaz de apartement, la centralele termice pe gaz pentru case si vile, la centralele termice pe gaz electrice, etc.

Sistemul de incalzire reprezentat de catre centrale termice al imobilului dumneavoastra trebuie sa fie unul foarte sigur, bine dimensionat si calculat pentru ca o sa il aveti o viata intreaga. Noi inca din 2006 propunem solutii de incalzire si modele de centrale termice si raspundem pentru ele.

De aceea sistemul de incalzire trebuie contruit cu centrale termice sigure, performante, economice si sigure. Experienta ne-a demonstrat ca modelele de centrale termice produse de catre Viessmann, Ariston, Ferroli sunt cele mai bune. Acesti lideri mondiali in incalzire au conceput aceste centrale termice plecand de la aceste criterii.

Cei ce utilizeaza centrale termice construite de catre renumitii producatori au cuvinte de lauda si ei va recomanda folosirea acestor echipamente: centrale termice, calorifere, boilere , panouri solare etc.

Noi suntem partenerii lor de piata in Romania si completam oferta lor de produse si centrale termice cu o consiliere si servicii de cea mai buna calitate.

Noi oferim solutii complete de incalzire cu centrale termice, calorifere, panouri solare, boilere si va punem la dispozitie urmatoarele tipuri de centrale termice:

Centrala Termica Viessmann Vitoden
Ferroli Domiproject D F 24
Ferroli Divatop HF 24
Ferroli Divatop F 24
Ferroli Divatech F24
Ferroli Domitech F 24
Viessmann Vitoligno 100-25
Viessmann Vitoligno 100-30
Viessmann Vitoligno 100-80
Viessmann Vitoligno 100-60
Viessmann Vitoligno 100-40
Viessmann Vitodens 300-35 PP
Viessmann Vitodens 222-35 PP
Viessmann Vitodens 222-35 PC
Viessmann Vitodens 200-60 PP
Viessmann Vitodens 200-60 PC
Viessmann Vitodens 100-35-PP
Viessmann Vitodens 100-35-PS
Viessmann Vitodens 100, 35 kw, PI
Viessmann Vitodens 200-45 PC
Viessmann Vitodens 200-45 PP
Viessmann Vitopend 100-26 PS
Viessmann Vitopend 100-31
Viessmann Vitopend 100-24 PB
Viessmann Vitopend 111-30 PP
Viessmann Vitopend 111-30 PS
Viessmann Vitopend 100 -24

Vertical CIA va ofera posibilitatea de achiztie in rate a unei centrale termice.

Astfel, alaturi de partenerul sau financiar, Unicredit, puteti achiztiona centrale termice in rate, oilere in rate, calorifere in rate, panouri solare in rate sau orice produs de instalatii.

Centrale termice in rate FARA DOBANDA CU APROBARE RAPIDA

Cu creditul 20/30 rate fara dobanda de la UNICREDIT CONSUMER FINANCING e mult mai simplu sa faci cumparaturi DE centrale termice in rate , calorifere in rate, boilere in rate sau alte echipamente de incalzire. Ai doua optiuni : sa platesti in 20 sau 30 rate .

Mai multe detalii gasiti in magazin despre centrale termice in rate sau calorifere in rate ori boilere in rate . Produs permanent.

– Centrale termice in rate fara dobanda, sau calorifere in rate fara dobanda, sau boilere in rate fara dobanda
– Cumperi centrale termice in rate si echipamente de incalzire pentru un confort personal maxim.
– Aprobare rapida, direct in magazin
– Poti beneficia de asugurare de viata (inclusiv protectie in cazul pierderii locului de munca)
– Simplu – poti rambursa in 20 sau 30 de rate
– venit lunar minim necesar : doar 450 ron

Cum poti solicita finantarea pentru centrale termice in rate?

Daca esti persoana fizica, ai cetatenie romana, intre 18-70 ani si doresti achizitionarea de c calorifere, boilere, materiale instalatii termice, panouri solare sau centrale termice in rate ai nevoie doar de :

– BI/CI
– Dovada veniturilor:
– salariati : fluturas/adeverinta salariu si fisa fiscala;
– pensionari : ultimul cupon de pensie si decizia de pensionare
– PFA : documentatie specifica.
– Factura de utilitati (dupa caz).

Exemplu:

Pentru un credit total de 10.000 lei pe 20 luni pentru centrale: dobanda anuala fixa 0%, comision lunar de administrare credit 29 lei, valoarea ratei 529 lei (pentru rate egale), valoarea totala platita 10.580 lei, DAE 6.7 %, pentru orice model de centrale.

Pentru alte detalii legate de achiztia in rate a unei centrale termice de la Vertical CIA, accesati site-ul: http://www.centraletermice.tv/.

Comments are closed.

Info GDRP | Termeni și condiții | Politica de confidențialitate | Politica cookies