Home Diverse N-ai bani de vacanta? Cumpar-o in rate!

N-ai bani de vacanta? Cumpar-o in rate!

In prezent foarte multe agentii turistice permit achizitionarea de pachete in rate, folosind cardurile bancare.

Vacante cu plata in rate 2020 este oferta multora dintre agentiile turistice de activeaza in piata romaneasca de gen.

Pentru ca ne-am facut un obicei din a va prezenta diverse produse si servicii ce pot fi achizitionate cu rambursarea in rate, ne-am gandit ca nu ar strica sa va informam ca exista posibilitatea si la vacanta pentru o astfel de plata.

Vacanta nu costa putin. Multi romani nu-si permit sa dea dintr-o data o suma atat de mare precum este cea necesara achizitionarii unei vacanta.

Probabil ca din acest motiv multe agentii de turism au inceput sa vanda pachete cu plata in rate, facand astfel mai usoara achizitionarea unei vacante.

Modelul de achizitie este simplu. La fel ca la orice produs obisnuit, si in cazul vacantalor poti utila un card de credit prin intermediul caruia sa achiti vacanta.

Unele agentii de turism ofera si reduceri consistente pentru cei ce aleg sa plateasca in rate sejurul dorit.

Ofertele turistice ce pot fi astfel achizitonate sunt nenumarate: in tara – pe litoral ori la munte, in strainatate.

Daca va grabiti si achizitionati din vreme, veti gasi si locuri mai bune si preturi mai avantajoase.

Din experienta proprie va spun ca este bine sa va planificati vacanta cu cateva luni inainte pentru a beneficia de avantajele oferite de agentii din aceasta perioada.

Indeosebi in perioadele moarte pentru turism, ofertele sunt mult mai avantajoase pentru cumparatori. Nu mai vorbim de faptul ca ai la dispozitie mult mai multe optiuni decat daca ai rezerva in ultima clipa.

Noi chiar va sfatuim sa faceti rezervarea cu luni bune inainte de perioada de vacanta, pentru a beneficia astfel de reduceri de costuri, dar si de posibilitatea de a alege cele mai bune locuri, cea mai buna cazare.

Exista agentii care ofera si vacantae in rate cu dobanda 0. Spre exemplu cei de la Alltur ofera posibilitatea de achita vacanta dorita in 6 rate cu dobanda 0.

Europatravel ofera un sistem de achizitiea unei vacante de 3 rate fara dobanda.

Agentia LitoralulRomanesc.ro ofera la randu-i posibilitatea de a cumpara in rate o vacanta. Aceasta agentie pune la dispozitie mai multe sisteme de rate: prin STARCard – 6 rate fara dobanda, prin CreditEurope Bank – 5 rate fara dobanda sau plata integrala, prin Alpha Bank – pana la 8 rate fara dobanda, prin BRD Finance – 6 rate fara dobanda, prin Cardul buna de plata de la BCR – pana la 5 rate fara dobanda, prin Garanti Bank – pana la 6 rate fara dobanda.

Eximtur ofera de asemenea clientilor sai posibilitatea a achizitie a unei vacanta cu plata in rate fara dobanda: UniCreditCard – 10 rate fara dobanda, CardulStar BT – 10 rate fara dobanda, BonusCard Garanti – 3 rate standard, 10 rate fara dobanda, CardAvantaj – 6 rate fara dobanda, Cardul de credit si cumparaturi BCR – 3 ori 4 rate fara dobanda, cardul de cumparaturi de la Alpha Ban – 6 rate fara dobanda, cardul de cumparaturi Raiffeisen Bank – 4 rate fara dobanda.

Christian Tour au de asemnea sistem aantajoase de plata in rate pentru achizitia unei vacante. La Christian Tour oferta de vacante cu plata in rate 2020 arata astfel: StarCard BT – 6 rate fara dobanda, CardAvantaj – 5 rate fara dobanda, Bonus Card Garanti – in agntii 12 rate fara dobanda, iar online 2,3 ori 4 rate fara dobanda, BRD – intre 2 si 6 rate fara dobanda, BRD Finance – 3 rate fara dobanda, Alpha Bank – intre 2, 3 ori 4 rate fara dobanda.

Si in sfarsit Paralele 45 ofera la randu-i posibilitatea de a cumpara in rate vacanta dorita, punand la dispozitia clientilor mai multe tipuri de oferte financiare impreuna cu partenerii sai, banci ori IFN-uri. Astfel, cei de la Paralela 45 ofera urmatoarele sisteme de achizitie pentru vacanta de vis: Garanti Bank – in agentii 12 rate, online 12 rate, CardAvantaje – in agentii 1,3 6 ori 9 rate, online – 1, 3, 6 ori 9 rate, BT – in agentii 12 rate, online – 12 rate, BRD – online 1, 3, 4, 5 ori 6 rate, BCR – online – 1 5 rate, Alpha Bank -online – de la 1 la 5 rate, ING Bank – online – 6 rate. La Paralele 45 daca folosesti ING Credit card poti obtine rate fara dobanda oriunde in lume si cumparaturi cu perioada de gratie de pana la 45 de zile.

Comments are closed.

Info GDRP | Termeni și condiții | Politica de confidențialitate | Politica cookies