Home Diverse N-ai bani de racoare? Ia-ti aer conditionat in rate!

N-ai bani de racoare? Ia-ti aer conditionat in rate!

Exista multe oferte online care permit achiztionarea unui aparat de aer conditionat in rate. Vezi ce optiuni ai.

Aer conditionat in rate este propunerea noastra de astazi, asa incat ne straduim sa gasim pentru voi cele mai avantajoase oferte care sa respecte acest deziderat.

Aparate de aer conditionat veti gasi in multe magazine online. Unele cu montaj, altele fara montaj, unele cu montaj inclus in pret, altele cu montajul platit seperat, etc.

Noi vom aborda astazi felul in care puteti achizitiona in rate un astfel de aparat. Ne adresam astfel persoanelor care nu au un venit mare si nu pot plati dintr-o data o asemenea suma de bani.

Pentru ca nu este un aparat ieftin, aerul conditionat nu si-l permite toata lumea.

De aceea, a avea o oprtunitate de a-l cumpara in rate, poate fi de ajutor pentru foarte multi oameni, dintre cei ce nu stau bine cu lichiditatile.

Si acum, haideti sa vedem ce ne ofera piata online in materie de aer conditionat in rate:

1. Domo are o oferta de aparate de aer conditionat in rate, cu librare in toata tara. Puteti comanda online, cumparand in rate direct din magazin, ori aplicand pentru un credit online si obtinand suma dorita de bani pe care sa o puteti folosi ulterior sa achiztionati un atare aparat. Sistemul de finantare in rate de la Domo va pune la dispozitie mai multe variante: 8 rate fara dobanda prin Card avantaj, 3 rate fara dobanda prin cardul de cumparaturi Raiffesein, 8 rate fara dobanda cu cardul de cumparaturi StarBT, 3 rate prin intermediul ING Credit card. De asemenea, puteti achiztonat in rate online, prin intermediul TBI Credit, ori prin creditul online Credius PAY.

2. eMAG va pune la dispozitie o gama deosebit de mare de aparate de aer conditionat, aparate ce pot fi cumparate cu cardul in rate fara dobanda ori prin eCREDIT online. Sistemul eCRDIT este un sistem propriu de finantare al celor de la eMAG realizat in aparteneriat cu CETELEM ori cu TBI – Best Offer Online. Plata cu cardul in rate fara dobanda ofera urmatoarele solutii: cardul eMAG cu partenerul Raiffesein Bank (3, 6 ori 12 rate).

3. AER SHOP – un magazin online care vidne o gama larga de aparate de aer conditionat si de la care poti cumpara aer conditionat cu plata in rate. Optiunile pe care AER SHOP le pune la dispozitia clientilor sunt: plata in rate cu Card Avantaj, plata in rate cu card StarBT, plata in rate cu Bonus Card, plata in rate cu cardul de cumparaturi Raiffeisen Bank ori plata in rate cu cardul de cumparaturi Alpha Bank.

4. Romstal ofera si ei aparate de aer conditionat in rate. La ei gasiti un sistem sistem de rate cu Card Avantaj (rate fara dobanda) ori cu cardul online sau la magazin.

5. Enel are o oferta foarte interesanta de aparate de aer conditionat. Acestea pot fi cumparat in rate, si rata va vine acasa direct pe factura de energie, in treanse egale, incepand de la 74,99 lei pe luna. Livrarea si instalarea sunt incluse. Puteti sa alegeti numarul dorit de transe, acestea putand fi de 1, 3, 6, 9, 12, 15 ori 24. Livrarea se face in 72 de ore de la preluarea comenzii, iar instalarea in cel mult 10 zile de la data livrarii.

Comments are closed.

Info GDRP | Termeni și condiții | Politica de confidențialitate | Politica cookies