Home Mobila in rate Mobila in magazin Mobilier si decoratiuni cu livrare in toata tara

Mobilier si decoratiuni cu livrare in toata tara

DB Mobil ofera mobilier si decoratiuni la preturi avantajoase si cu posibilitatea de achizitie in rate

DB Mobil ofera o gama variata de piese de mobilier pentru casa si birou, cu posibilitatea de cumparare in rate.

DB Mobil comercializeaza mobila de peste 10 ani, in acest timp facandu-si clienti fideli, clienti multumimi de achizitiile efectuate.

Mobilierul de calitate, piesele realizate cu bun gust, este garantia unei relatii bune dintre clienti si magazin. Raportul calitate/pret reprezinta de asemenea un garant al clientilor multumiti ce le-au trecut pragul.

Exista piese de mobilier disponobile imediat din stoc, iar restul sunt comandate direct de la producatori. Transportul este gratuit la fel si montajl pentru orasele cu showroom.

Piesele de mobilier sunt piese unice, preturile sunt avantajoase.

DB Mobil se gaseste in Cluj Napoca, Str. Campina, Nr 47, Cluj Napoca. Pentru detalii suplimentare, puteti sa trimiteti un email la office@dbmobil.o, ori sa sunati la unul din numere de telefon 0753641991 ori 0364438122.

Program de lucu DB Mobil: de luni pana vineri de la 10 la 18, sambata de la 10 la 14, iar duminica este inchis.

Din categoria mobilier, veti gasi la DB Mobil: canapele, coltare, coltare de bucatarie, fotolii si taburete, dormitorare, livinguri, camere copii si tineret, bucatarii, dulapuri, paturi, comode, bufete, vitrine, noptiere, scaune, mese, birouri.

Din categoria decoratiuni, veti gasi decoratiuni de interior si exterior, precum si Arti Print.

Alte produse disponivile in magazinul DB Mobil: accesorii de bucatarie si dormitorare, oferte de mobila la comanda si promotii.

Cei de la DB Mobil au si un sistem propriu de BUy Back. Poti schimba astfel mobila ta veche si sa-ti cumperi una noua. Transportul este asigurat gratuit.

Poti achizitiona piese de mobilier de la DB Mobil, in rate, beneficiind de 12 rate fara dobanda. Tot ce trebuie sa faci este sa completezi aplicatia si un consultant te va contacta in scurt timp.

Poti de asemenea, daca nu dispui de suma de bani de care ai avea nevoie pentru achizitonarea produselor de mobilier dorite, sa apelezi la un credit online.

Cei de la DB Mobile iti ofera posibilitateea de a te credita in magazin prin intermediul celor de la Unicredit Consumer Financing.

Astfel, vei obtine un credit de pana la 30.000 de lei. Aplici fara adeverinta de venit, simplu si rapid. Primesti raspuns prompt.

Vei obtine astfel un sistem de rate flxibil, de la 6 la 60 de luni.

Dupa ce iti alegi produsele de mobilier dorite, te deplasezi la magazinul de mobila cu buletin de identitate, fara adeverinta de venit si aplici pentru un credit la Unicredit Consumer Financing. Tot ce trebuie sa faci este sa alegi numarul dorit de rate. Dupa ce semnezi documentatia de credit, poti pleca acasa cu produsele achizitonate.

Comments are closed.

Info GDRP | Termeni și condiții | Politica de confidențialitate | Politica cookies