Home Mobila in rate Mobila in magazin Mobila in rate Mobilier in rate cu dobanda cadou

Mobilier in rate cu dobanda cadou

Yuka Mobili ofera mobila in 12 rate cu dobanda 0.

Poti sa-ti cumperi mobila dorita si sa platesti in 12 rate fara dobanda; cei de la Yuka Mobili va ofera dobanda cadou.

Cine sunt Yuka Mobili? Un magazin de mobila cu o experienta de peste 17 ani pe piata din Romania ce ofera piese de mobilier de lux. La ei se imbina rafinamentul cu bunul gust si preturile avantajoase.

Avantajele mobilierului Yuka Mobili:
– piese de mobilier de inalta calitate
– confort deosebit intr-un ambient atragator
– asimlarea pieselor de mobilier intr-o amenajare de exceptie
– finisare de detaliu
– cromativa bogata, texturi nenumarate
– accosirii moderne
– calitate si rezistenta.

Cei care opteaza pentru un mobilier la comanda, pot alege mobilierul de la Yuka Mobili, piesele produse de ei din lemn masiv importat din Italia sunt de calitate. Veti gasi la ei o gama variata de canapele din material textile, din piele naturala, etc. De asemenea, la Yuka Mobili veti gasi si accesorii, electrocasnice, saltele, scaune si mese.

Yuka Mobili se axeaza pe mobilierul de living dar si dormitoare, bucatarii, etc.

La ei gasim urmatoarele categorii de mobilier: bucatarie living, dormitor, junior, mobila clasica, canapele, saltele, mese, scaune, electrocasnice, etc.

De asemenea, geti gasi si colectii deosebite: Yego, Kama, Unio, Aero, Clasic.

Yuka Mobili are un showroom generos, cu o expunere de 550 mp, pe doua nivele, unde puteti admira piese deosebit ed emobilier din categoriile: bucatarie, linving, canapele, dormitoare, saltele, electrocasnice, mese, scaune. etc.

De mentionat ca produsele de mobilier sunt realizate in fabrica proprie de mobila din Constanta.

Revenind la produsele de mobilier, noi am aruncat un ochi critic prin platforma online a celor de la Yuka Mobili si ne-a cam placut ce am vazut.

Am vazut canapele si fotolii frumoase in culori moderne, confectionate din materiale de calitate.

De exemplu, venind vorba de canapele, ne-a plaut foarte mult colectia Kama, o colectie cu un colorit vesel, inflorat, in nuante de alb, violet si verde crud. Fermecatoare!

Am vazut colectia de canapele si coltare Metropole, impunatoare si confortabile.

Dintre colectii, ne-a placut foarte mult colectia Aero. O colectie extrem de sofisticata, cu bucatarii complexe, foarte elegante, demne de cele mai alese gusturi.

Ce se mai, sunt multe lucruri de vazut la cei de la Yuka Mobili, de aceea cred ca trebuie sa le vedeti voi insiva ca sa va lamuriti.

Yuka Mobili au un showeoom in Constanta, Bld. Tomis, nr. 334, Bl. ST8, telefon: +40 241 MOBILA, email office@yuka.ro. Programul este de luni pana sambata de la 10 la 19. Pe cei de la Yuki Mobili ii gasiti si online https://www.yuka.ro. https://www.yuka.ro

Comments are closed.

Info GDRP | Termeni și condiții | Politica de confidențialitate | Politica cookies