Home Mobila in rate Mobila in magazin Mobilier de calitate Mob&Deco in rate convenabile

Mobilier de calitate Mob&Deco in rate convenabile

Mob&Deco iti ofera  canapele de piele, canapele din stofa, mobilier din rattan si scaune de masaj – mobila de calitate in rate avantajoase

Mob&Deco este un nume de marca in domeniul mobilei, fiecare produs avand garantia calitatii si oferindu-ti promisiunea revenirii.

Mob&Deco are magazine de prezentare in Bucuresti, Timisoara, Brasov si Cluj Napoca. La Mob&Deco gasiti in fiecare clipa promotii, reduceri la diverse produse ce va vor intanta si va vor tine aproape de mobilierul dorit.

La achizitionarea mobilei de la Mob&Deco puteti beneficia de plata in rate, prin mari multe ofert de creditare oferite in colaborare cu partenerii financiari cunoscuti in domeniu.

Parteneriate pe care Mob&Deco le are cu Europe Bank, Alpha Bank, Garanti Bank si Banca Transilvania, clientii pot cumpara mobila dorita in rate, fara grija dobanzii, deoarece este 0.

– oferta Credit Europe Bank vine odata cu Card Avantaj, adica, 6 rate legale pentru orice persoana ce dispune de un venit constant; printre aceste venituri regasim venituri din salarii, chirii, profesii liberale, pensii, contracte de cesiune de drepturi de autor, contracte de mandat, contracte de agent si nu numai.

– oferta Alpha Bank – pune la dispozitie cardul de credit Alpha Bank, prin care beneficiati de 6 rate egale; acesta fiind un card valabil pentru persoanele ce au implinit 18 ani si au un venit lunar net de minim 800 lei, este salariat si are o vechime de minim 3 luni la locul actual de munca sau 1 an vechime intr-o profesie liberala sau este pensionar. Pentru aceasta linie de credit aveti nevoie de buletinul de identitate, adeverinta de venit, o factura recenta de utilitati, fisa fiscala.

– oferta Garanti Bank pune la dispozitia clientilor cardul de credit Bonus Card prin care beneficiati de 6 rate egale. Pentru obtinerea lui trebuie sa depuneti o cerere de emitere card si o copie dupa buldetinul de identitate.

– de la Banca Transilvania puteti dispune de cardul de credit Star BT, ce vine cu o oferta de 6 rate lunare egale.

– prin intermediul BRD Finance IFN puteti dispune de un credit pentru a va finanta achizitionarea de mobila de la Mob&Deco. Beneficiaza de produsele noastre prin creditul de plata Brd Finance ce iti ofera numeroase avantaje: dobanda fixa pe toata durata creditului, fara avans, acordare rapida a creditului in cel mult doua ore, asigurare de viata pentru evenimentele neprevazute, rambursare extinsa pana la varsta de 76 ani. Creditul se acorda persoanelor cu varsta cuprinsa intre 18 ani si 69 ani cu posibilitatea rambursarii creditului pana la varsta de 76 ani (inclusiv). Perioada de creditare este de minim 6 luni si maxim 60 luni iar limita de suma este de 500 RON pana la 27500 RON.

Documente necesare pentru obtinerea acestui credit: buletinul in original, adeverinta de salariat, o factura de utilitati noua, pe numele si adresa din buletin, fisa fiscala pe anul anterior, copie dupa cartea de munca sau contract de munca si acte aditionale.

Pentru a afla mai multe detalii in privinta cumpararii de mobila in rate de la Mob&Deco, vizitati platforma http://www.mobdeco.ro/plata-rate.

Comments are closed.

Info GDRP | Termeni și condiții | Politica de confidențialitate | Politica cookies