Home Mobila in rate Mobila online Mobila la comanda de la Mobilmania oferita in rate

Mobila la comanda de la Mobilmania oferita in rate

Accesand portalul mobilamania, magazin online de mobila puteti cumpara produse in rate, la preturi accesibile.

Mobilamania este un magazin online de mobila ce va ofera posibilitatea de a comanda mobila dorita, ba mai mult de atat, o puteti achiztiona in rate, prin intermediul partenerilor financiari ai magazinului.

Avand o experienta deosebita in productia de mobilier, precum si o experienta semnificativa in comertul online, firma ce gestioneaza magazinul online Mobilmania, adica, Mika Wood design este una deja cunoscuta consumatorilor din Romania.

Oferta variata de mobilier pentru casa, de la bucatarii la dormitoare, de la bibliotecti la camere pentru tineret se completeaza cu mobilier de tip office, mobilier de bar, cafenele, restaurante, precum si mobilier de tip scolar si multe alte oferte create dupa dorinta si placul clientilor. Magaiznul Mobilmania ofera posibilitatea clientilor de a comanda mobila online si de a o achita in rate.

Ce inseamna achizitia de mobila online in rate? Inseamna, dupa principiul MobilaMania, ca prin intermediul Card Avantaj, card emis de Credit Europe Bank, aveti posibilitatea de a achita produsele comandate in 6 rate lunare, fara dobanda.

Cum procedezi pentru a cumpara astfel mobila de la magazinul online? Ai nevoie de un Card Avantaj cu care puteti opta pentru plata online a produselor comandate.

Plata prin CardAvantaj – CardAvantaj MasterCard Standard

Ce este CardAvantaj MasterCard Standard?

Card Avantaj Mastercard GoldCardAvantaj emis sub sigla MasterCard este primul card de credit in lei cu utilizare atat nationala cat si internationala ce ofera avantajul cumparaturilor cu plata in rate*, 0% dobanda si mai mult decat atat, bonus pentru fiecare tranzactie efectuata.

Acum puteti plati online pe site-ul MobilaMania si prin CardAvantaj, in 6 rate, fara dobanda.

CardAvantaj, emis sub sigla MasterCard sau Visa, este primul card de credit in lei cu utilizare atat nationala cat si internationala ce ofera posibilitatea de a efectua cumparaturi cu plata in rate, primind in acelasi timp si bonus pentru fiecare tranzactie efectuata. Pentru mai multe detalii despre CardAvantaj precum si pentru a aplica pentru un astfel de card, va rugam vizitati www.cardavantaj.ro

Folosind CardAvantaj beneficiezi de 6 rate fara dobanda!

Pentru a plati online cu cardul, selectati optiunea „CardAvantaj” din procesul de comanda si modalitatea de plata dorita: 6 rate fara dobanda sau integral. Platile online sunt procesate direct de catre banca emitenta, CreditEurope Bank.

Pentru alte informatii, accesati site-ul http://mobilamania.speedsites.ro/article–mobila-in-rate–1933.html.

Comments are closed.

Info GDRP | Termeni și condiții | Politica de confidențialitate | Politica cookies