Home Mobila in rate Mobila online Mobila la comanda cu plata in rate

Mobila la comanda cu plata in rate

Mob Ambient – un producator de mobila cu experienta, vine in sprijinul clientilor cu o oferta de plata in rate

O companie cu experienta deja de peste 13 ani in domeniu, Mob Ambient, comercializeaza o gama larga de piese de mobilier, pentru casa si birou.

Sunt specializati indeosebi in canapele, la care de altfel veti descoperi niste preturi accesibile. Canepelele celor de la Mob Mabient au un design modern, si preturi extrem de tentante.

Pe cei de la Mob Ambient ii gasiti in Showroom-ul din Sos Mihai Bravu, nr. 510 de luni pana vineri de la 10 la 19, si sambata de la 10 la 15, ori in Showroom-urile din Sos Pantelimon, nr. 286, de luni pana vineri de la 9 la 19, iar sambata de la 9 la 15.

De asemenea, aveti la dispozitie si o platforma online, www.mobambient.ro, unde puteti vizualiza si chiar cumpara produsele dorite. In Bucuresti transportul este gratuit (ca de altfel si montajul), iar in peste 5.500 de locati, se face livrarea cu Urgent Curier, in toata tara, cu un cost de aproximati 200 de lei, la care se adauga costuri suplimentare pentru numar extra de kilometri.

Din categoria de mobila pentru casa aflata in portofoliul celor de la Mob Ambient, amintim: mobilier pentru bucatarie, pentru dormitor, living, dressinguri, sifoniere, mobilier pentru hol, pentru camere de tineret, mobilier de baie, mic mobilier.

Categoria canapele este una dezvoltata, unde veti gasi o multitudine de modele: canapele pentru copii, de doua locuri, de trei locuri, coltare pentru living, coltare pentru bucatarie, fotolii, seturi de canapele cu fotolii, etc.

De asemenea, tot aici veti gasi si o gama variata de saltele, pentru toate gusturile si pentru toate buzunarele: saltele ortopedice, superortopedice, cu arcuri independente, memory, cu latex, etc.

Din portofoliul de la Mob Ambient nu lipsesc nici scaunele. Si aici gasim cam tot ce se poate in materie de scaune: scaune vizitator, de birou, directoriale, de bar, de bucatarie, de living, etc.

Referitor la plata in rate, serviciu oferit de cei de la Mob Ambient in colaborare cu parternerii lor financiari, va putem spune ca de acum va fi mai simplu sa alegeti si sa achizitionati piesele de mobilier dorite.  Vedeti mai multe informatii aici: http://www.mobambient.ro/rate.

Iata care sunt variantele de achizitie cu plata in rate a pieselor de mobilier oferite de Mob Ambient:

– Plata in rate prin Card Avantaj – o solutie disponobila la achizitionarea oricarui obiect de mobilier produs de Mob Ambient. Comisionul de tranzatie este 0, iar numarul de tate poate varia intre 1 si 4, pentru valori sub 2000 de lei, ori poate ajunge la 5,6 rate, pentru valori mai mari de 2000 lei.

– Plata in rate prin Raiffeisen Bank – varianta Multishop – rate fara dobanda la plata cumparaturi. Tranzactia se realizeaza in magazinele Mob Ambient, utilizand EPOS.

– Plata in rate fara dobanda cu Piraeus Bank – utilizand cardurile emise de aceasta banca, tranzactia realizandu-se de asemenea in magazine, prin EPOS.

Comments are closed.

Info GDRP | Termeni și condiții | Politica de confidențialitate | Politica cookies