Home Mobila in rate Mobila in magazin Mobila Ikea in rate avantajoase

Mobila Ikea in rate avantajoase

Culori de primavara in trend la mobila de la IKEA pe care o poti lua acasa si o poti plati in rate.

Avand deja o experienta insemnata pe piata romaneasca de mobila, compania suedeza Ikea, cel mai mare producator si retailer de mobila din lume, isi respecta clientii pastrand o calitate constanta a produselor comercializare.

Romanii cu venituri medii s-au obisnuit sa caute mobila Ikea in rate avantajoase, fapt ce determina renumitul producator sa implementeze propriul sistem de vanzari in rate, prin scoaterea pe piata a cardului de cumparaturi IKEA.

Fiind in pas cu moda, IKEA a scos pe piata o gama intreaga de articole de mobilier cu sisteme audio si video incorporate. Chiar daca in Romania aceste produse nu au o cerere numeroasa, totusi, producatorul suedez isi mentine standardul de calitate si de constanta in evolutie.

Daca la nivelul anului 2010, IKEA anunta scaderi ale vanzarilor, lucrurile incep sa intre pe un fag normal odata cu iesirea din criza.

In acord cu asteptarile si cu nevoile imediate ale romanilor, IKEA le propune acestora mobila in rate, oferindu-le propriul sistem de finantare in rate, fara a implica vreo alta terta parte financiara, cum se intampla in general la magazinele de mobila.

In acord cu grija pentru clienti, IKEA a lansat cardul IKEA Family, ce reprezinta un fel de emblema pentru cei cumpara si sunt recompanesati pentru asta.

Daca esti un pansionat de amenajari interioare, atunci club IKEA Family si cardul adiacent este potrivit pentru tine. In calitate de membru poti beneficia de preturi speciale la anumite produse, de ofertele lunare, de invitatii si multe alte evenimente.

Pentru anul 2014, IKEA vine cu un plus de culoare, asa cum isi si exprima campania: „inceput de an plin de culoare”.

Mobilierul in culori intense este la moda si iti ofera posibilitatea sa dai locuintei tale un aer proaspat si placut. IKEA are o gama noua de produse de mobilier in culori vibrante, mobila la preturi accesibile, disponibile pentru orice buget, accesibila si in rate.

Vrei mobila galbena sau turcoaz? N-ai decat sa profiti de oferta IKEA si sa-ti luminezi caminul in tendintele anului 2014.

In privinta achizitionarii de mobila IKEA in rate, producatorul suedez iti foera cardul IKEA.

De exemplu, pentru un credit in valoare de 3500 de lei, pentru o perioada de 3 ani, vei avea de plata o rata lunara de 140,03 lei, suma totala pe care o ai de plata fiind de 5041 lei.

Pentru un credit de 10.000 lei, contractat pe o perioada de 5 ani, suma lunara pe care o vei avea de platit va fi de 252,53 lei, iar suma totala va ajunge la 15.152 lei.

Pentru mai multe informatii privind mobila Ikea achizitionata in rate avantajoase, accesati site-ul: http://www.ikea.com/ms/ro_RO/customer_service/ikea_card/creditul_IKEA_calculeaza_c1.html.

Comments are closed.

Info GDRP | Termeni și condiții | Politica de confidențialitate | Politica cookies